Everson Ruiz

Everson Ruiz ( San Cristobal , 5 din noiembrie ca și 1987 ) este un cântăreț , un actor și model de venezuelean .



Biografie

Studiu de Arte din Caracas , la Universitatea Central din Venezuela . A început cariera sa la 8 ani dabbling concursuri de dans, cântând și acționând la nivel național în țara dumneavoastră, care lucrează la diferite posturi de televiziune regionale, cum ar fi „ Tachira regionale de televiziune “ De asemenea , a participat la mai multe spectacole de teatru , împreună cu compania regională teatru, și luând un rol principal în partea columbian Enrique Buenaventura „mâna dreaptă a lui Dumnezeu tată“. Ani mai târziu , sa mutat la Caracas în cazul în care activitatea sa ca un incepe actor profesionist, participând la diferite grupuri de teatru , cum ar fi „Grupul Thalía“ „Hummingbird Group“ , în cazul în care , la vârsta de 16 ani continuă să ia roluri de conducere în ambele copii „s bucăți și adulți.

Cariera

La vârsta de 18 ani face parte din tinere exprimate de telenovela „ Amor del Bueno1 transmis de Venevision și încearcă Coraima Torres și Ricardo Álamo, unde el joacă un personaj numit „Robert“ , care se încadrează în droguri și se încadrează în ele cel mai bun prieten și fiul protagonistului său. Mai târziu , face un cameo in telenovela adolescent „Cu toate mea inima“ transmise în mod egal de Venevision, atunci de anul 2008 participă la „ Isa TKM “ 2 telenovelei Nickelodeon America Latină, unde el joacă caracterul „Dago Julian“ 3 că a dat recunoaștere internațională, antagoniste, excentric și caracterul destul de diferite , care își propune să păstreze iubirea protagonistului „Isa Pascualli“ lupta dragostea ta cu protagonistul din poveste „Alex“, apoi drama adolescent se termină inimile vor juca o iubire veșnică cu rolul său ca Jucand cu personajul „Ricky“ , în luna aprilie , în anul 2012 joacă „Juan Carlos“ , un tânăr student care vine la Teresa la trei stații în luna mai pentru a lupta pentru dragostea unul din Teresas cu un rol a jucat alaturi, in prezent ea studiază în orașul Madrid, studii de film la Scoala Universitatea TAI și putem vedea o nouă fațetă a actorului și regizorului în filmul său scurt Sosirea 6 . 2017 apare ca un model din videoclipul „All Change“ , cantareata Becky G .

Filmografie

an titlu hârtie lanț mijloace
2004 Amor Del Bueno Robert (Youth Action) Venevision telenovelă
2005 Cu toată inima mea același (Acțiunea Tinerilor) Venevision telenovelă
2008-2009 Isa TKM Dagoberto “Dago” Julian (Costar) Nickelodeon telenovelă
2010-2011 inimi extreme Ricardo “Ricky” Bascaran (Costar) Venevision telenovelă
2012 Teresa în trei sezoane Juan carlos (Costar) TVES telenovelă
2013 sosire Fernando (Protagonist) Everson Ruiz Manager de film de scurt metraj
2015 pian Everson Ruiz Production Manager Fernando Garrido Manager de film de scurt metraj
2015 taijitu Everson Ruiz Production Manager Diego Barquero Manager de film de scurt metraj
2017 toate schimbările însuși Becky G Videoclip

Teatru

  • grup regional de teatru „Táchira.Centrarea“: „La dreapta lui Dumnezeu Tatăl“
  • Thalia Grupa: „Țara de bomboane“ (muzicale) „Motanul cizme de cauciuc“ „Bolnavul închipuit“ 7 „Lancelot în secolul XXI“ (muzicale) „Moș Crăciun probleme“ Arthur Rimbaud „Mesagerul de delir“
  • Hummingbird Grupa: „Aladdin și lampa lui Minunat“ (muzicale)

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ [[Everson Ruiz | MARTA HERNÁNDEZ ]] ( 05 aprilie 2007 ). [ [1] “Amor del Bueno – Venevision (2004)”]. todotnv (în erspañol ) . Accesat 09/05/2016 .
  2. Înapoi la partea de sus↑ [[Everson Ruiz | MTV Tr3s ]] ( 17 iunie 2009 ). [ [2] “MTV Tr3s anunta US Premiere Teen Telenovela Phenomenon Isa TKM (Te Quiero Mucho)”]. PRNewswire (în limba engleză ) . Accesat 09/05/2016 .
  3. Înapoi la început↑ Valderrama , JUDITH ( duminică 29 august 2010 ). [ [3] “Everson Ruiz păstrează visurile sale”]. Andina imprimă .
  4. Înapoi la partea de sus↑ [[Everson Ruiz | Televisa Internacional ]] ( 22 decembrie 2009 ). [ [4] „Extreme Hearts prezentat la NATPE„]. TODOTNV (în limba spaniolă ) . Accesat 09/05/2016 .
  5. Înapoi la partea de sus↑ [[Everson Ruiz | Venezolana de televiziune ]] ( 25 octombrie 2012 ). [ [5] “TVES lansează telenovelei” Teresa în trei sezoane ” luni , 29 la 21″]. Venezolana de televiziune (în limba spaniolă ) . TVES de televiziune socială . Adus de 09 mai 2016 .
  6. Înapoi la partea de sus↑ [[Everson Ruiz | Heverth Aponte ]] ( mai 2014 ). [ [6] „EVERSON RUIZ ȘI SOSIRE„]. Dl Hat (în limba spaniolă ) . Accesat 09/05/2016 .
  7. Înapoi la partea de sus↑ [[Everson Ruiz | Moreno Uribe ]] ( miercuri nouă-8-2006 ). [ [7] “The Imaginary invalid Carmelo Castro”]. SPECTATOR Venezuela (în spaniolă ) . Accesat 09/05/2016 .