Emmanuel Orenday

Emmanuel Orenday Franco (n. Aguascalientes , Aguascalientes , 19 de arminden din 1984 ) este un jucător mexican , care a debutat în televiziune cu telenovela va visa de TV Azteca . Astăzi este o parte a Televisa .



Cariera

Și- a început cariera ca un crainic de radio instanță stație grupero numit La Poderosa , aparținând de radio consorțiu Radiogrupo cu sediul în Aguascalientes , unde a fost familiarizării însuși cu mijloacele de divertisment și de conducere.

Pe lângă aceasta am căuta în se ocupa de modelare din fateta amatori , faci unele studii de fotografie pentru produsele locale, care ia adus o invitație la realizarea unui program pilot coteț JUVENILE.

In anul 2003 el a decis să meargă la un casting pentru noul reality show , care TV Azteca a fost chemat să realizeze Stele noi , și a fost ales dintre mii de tineri să participe, în cele din urmă rezultând câștigătorul absolut. De acolo, a început studiile sale oficiale în districtul federal din cadrul CEFAT (Actoral Training Center TV Azteca) , care i -au adus pentru a efectua cu succes un rol de sprijin în telenovela Los Sánchez .

Apoi , a început să participe la programe de televiziune astfel de companie unitară , cum ar fi Viața este un cântec , pentru fiecare sfânt sa , Ceea ce am închis la femei și Harder Ei vin , printre altele.

El a finalizat ciclul său de la TV Azteca , a decis să emigreze în Televisa , în cazul în care un ciclu de pregătire intensivă a început în CEA , unde a fost recunoscut talentul lui histrionice. A fost Patricia Reyes Spíndola , profesor de ateliere de actorie, care l-au prima sansa la caseta în programul unitate de produs de ea La Rosa de Guadalupe . Mai târziu , el a participat în serie ca Plantate și în ucigaș de femei și simulatoare . 1

Primul său rol într – o telenovelă a fost la Dylan în versiunea cu succes mexican a ultimei căsătorie fericită , de a iubi din nou în 2011 , în cadrul căreia a creditelor cu Rebecca Jones , Rene Strickler , Thelma Madrigal și Alfonso Dosal .

Rolul ei a fost al doilea în telenovelei Esperanza inima unde a jucat Brandon , interesul dragostea de Krista ( Carmen Aub ), șofer Dupris și prieten al tânărului protagonist Alexis , interpretat de Mane de la Parra , ca o curiozitate în telenovela aventurează în muzică cu un stil de reggaeton 2 , care a provocat comentarii pozitive în mijlocul showbiz – ului mexican .

În 2012 , seria încearcă sunt astăzi nimeni nu la Telehit , jucând Mateo Blanco .

În 2016 revine la televizor Ajusco, TV Azteca , în serie între rulare și de a trăi cu Vadhir Derbez , Diego Amozurrutia și Alejandro Camacho .

Filmografie

Telenovelele

  • Señora Acero ( 2015 ) … Horacio
  • Domnul Cerurilor ( anul 2013 – în 2014 ) … Gregorio Ponte
  • Bad Girls 2 ( 2013 ) …. Leon
  • Hope Heart ( 2011 de – 2012 ) …. Brandon Antonio Figueroa Guzman
  • Pentru a iubi din nou ( anul 2010 – 2011 de ) …. Dylan
  • Marea Dragoste ( 2009 de – anul 2010 ) …. pandillero.Centrarea
  • Los Sanchez ( 2004 de – perioada 2005 ) Issac ….
  • Va visa ( 2004 ) …. Ca

serial TV

  • Între funcționare și vii ( 2016 ) ( TV Azteca )
  • Sunt astăzi nimeni ( 2012 ) ( Televisa Networks )
  • Bad Girls 2 (2013) (latinoameica mtv)
  • Așa cum se spune ( 2011 ) ( Televisa )
  • La Rosa de Guadalupe ( 2008 de – 2011 de ) ( Televisa )
  • Killer Femei ( 2009 ) ( Televisa )
  • Deciziile ( 2006 ) ( Telemundo )
  • Viața este un cântec ( 2004 ) ( TV Azteca )
  • Ceea ce am închis la femei ( 2004 ) ( TV Azteca ) *

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://www2.esmas.com/entretenimiento/biografias/308580/emmanuel-orenday/
  2. Înapoi la partea de sus↑ esmas.com