Eduardo Rodríguez (actor)

Eduardo Rodriguez Alvarez (n. San Luis Potosi , 26 din ianuarie ca 1974 ) este un jucător și modelul mexican .



Filmografie

Telenovelele

  • Îndrăgitul (2017) …. Carrasco
  • Braveheart (2012) …. Esteban de la Vega
  • Dragostea din nou (2011) …. Roman
  • Sunt amanta ta (2010) …. Dr. Esteban Noguera
  • Sub conducerea iubirii (2007) …. Enrique Fernández
  • Cel mai frumos urât (2006) …. Lalo
  • Peregrina (2005) …. Benjamin
  • Ruby (2004) …. Raul
  • Rebeca ( 2003 ) …. León Valverde
  • Trăiască copiii! (2002-2003) …. Gerardo
  • Pretty Woman (2001) …. Virgilio
  • Abrazame muy Fuerte (2000-2001) …. Maxim “Max” Ruiz
  • Întotdeauna te iubesc (2000) …. Raúl Acosta
  • Jane Eyre (1999)
  • Serafim (1999) …. Bernal
  • Soñadoras (1998-1999) …. Pancho
  • Precious (1998) …. Leopoldino

serial TV

  • După cum se spune (2016)
  • Ugly Betty (2006) …. Galo Rivera
  • Oamenii care plâng SA (2006)
  • Steaua a pielii (2005)
  • line a pierdut Marco (2004)
  • Full oprire (2002) …. Marcelo
  • Femeile, cazuri de viata reala (2002) …. Mai multe episoade
  • Navele sparte (1998) …. onlooker