Drew Fuller

Andrew Alan Fuller , mai bine cunoscut sub numele de Drew Fuller ( Atherton , California , 19 ca arminden ca 1980 ), este un actor și model de american. El a devenit cunoscut pentru rolul lui Chris Halliwell în serie Charmed , și Jason Stevens în filmul e ultimul dar .



Fuller a fost descoperit de către un agent de când a fost de 12, după ce un prieten de familie l -au pus pe coperta revistei de Universitatea din California la Los Angeles (UCLA). După ce a decis să aștepte o câțiva ani, Drew a intrat în lumea modelelor la vârsta de 16 ani, devenind rapid un model de top pentru cele mai prestigioase companii precum Tommy Hilfiger , Prada și Club Med. Bine arată și vă fizice au ajutat face trecerea de la reclame cu ușurință, care participă la multe dintre ele, inclusiv J. Crew, metrou , Toyota și Pepsi vizavi de Britney Spears . El are doi frați, Alexandra, Latină și stramosi engleză și James, coborâre american. În timpul liber îi place să cânte la pian și să se joace baschet, surfing, snowboarding și tenis. Una dintre cele mai rele temeri sale este de zbor.

Drew Fuller joacă Chris, un tânăr de douăzeci de ani de viitor sosește în Charmed . La început, Chris apare ca noul ghid alb al celor trei surori, după ce Leo a plecat. Cu toate acestea, odată cu trecerea capitole, vom descoperi că misiunea adevărată este de a proteja Chris a Wyatt, pentru că viitorul acestui băiat misterios este guvernată de magia neagră, condusă de un rău corupt Wyatt. Și cel mai important, vom ști că în cele din urmă , Chris este, nimic mai mult și nimic mai puțin, fratele mai mic al Wyatt și fiul nu a fost încă născut Piper și Leo. In timpul al saselea sezon, care este în cazul în care acesta apare, băiatul trebuie să lupte să se unească părinții săi, care au separat sosirea viitorului.

Fuller portretizat , de asemenea , Rod Farrell (viața reală penale) în Vampire Clan . criminal Made care credea că era un vampir și ucis brutal o familie nevinovat în Florida , în 1996.

Urmatorul sau film, The One, a câștigat premiul pentru cea mai bună audiență la Festivalul de Film Sundance .

Alte filme includ Îngerii nu dorm aici și Închidere apel.

Serialul de televiziune Charmed (Charmed), produs de succes (decedat) Aaron Spelling , care a fost lansat la faima Drew Fuller. Cu această serie, fața acestui tânăr actor a devenit recunoscut în țările difuzate serie, în special în Statele Unite , precum și țările din Europa , inclusiv Spania , Anglia și Italia .

Filmografie

  • Circuitul (2007) …. Kid Walker
  • Puterile TV Series (2007/2008) …. Ryan Anderson
  • Blonde Ambition (2007) …. Billy
  • Loaded (2007) …. Brendan
  • Army Wives (2007) …. Trevor LeBlanc
  • Darul Ultimate (2006) …. Jason Stevens
  • Contractul final (2006) …. David Glover
  • Charmed TV Series …. Chris Perry (Chris Halliwell) (2003-2006)
  • Închide Call (2004) …. Sam
  • Negru Sash (2003) TV Series …. Nick Reed
  • Acasă din Viteazul (2002) Seriale TV …. Justin Briggs
  • Vampire Clan (2002) …. Rod Ferrell
  • One (2001) …. Cole
  • Îngerii nu dormi aici (2001) …. Teenage Jesse
  • Voodoo Academy (2000) …. Paul St. Clair

TV

  • Detectivii Connan lui …. Henry Diaz / Marco Benson (iunie 2009 până în aprilie 2010)
  • Army Wives …. Trevor LeBlanc (2007- prezent)
  • Huff …. În rolul de “Josh”, în episodul: “O Cornfield Creste in LA” (14 mai 2006)
  • Access Hollywood …. “La fel” (07 ianuarie 2005)
  • On-Air cu Ryan Seacrest …. “La fel” (10 mai 2004)
  • Wayne Brady Arată …. “La fel” (11 martie 2004)
  • Sharon Osbourne Arată …. “La fel” (9 decembrie 2003)
  • Buna Ziua live …. “Același” (14 noiembrie 2003)
  • E! News live …. “La fel” (07 august 2003)
  • OC … în rolul de „Norland“ episod: „Pilot“ (05 august 2003)
  • Încântat …. în rolul lui Chris Halliwell

Alte apariții

  • Ringside – Music Video ‘obosit de a fi rău’ (2005)
  • Lindsay Lohan – Music Video ‘Over’ (2005)
  • Jennifer Love Hewitt – Video Muzica ‘Barenaked’ (2002)
  • Chemarea – Muzica Video „Oriunde vei merge“ (2002)