domnişoara Lee

Daisy Lee Jung Wa , mai bine cunoscut sub numele de domnișoara Lee ( Coreea de Sud , 1962 ), este o actrita, model gazda, dansator și secretar coreeană cu sediul în Argentina .



Cariera

Am considerat unul dintre icoanele sexy si senzuale de la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990 , a început cariera sa de pe micul ecran Argentina ca secretar al primului vorbitor și conducătorul auto Héctor Larrea în programul Șase pentru a reuși în 1989 , un ciclu ar putea măsurători de peste 50 de puncte de rating. Lee în acest program ar putea fi exprimată numai în coreeană pentru că ceea ce a atras caracterul public care întruchipat, și a avut un contract semnat în care l interzis de a vorbi în limba spaniolă; Șase atât pentru a reuși ca orice alt televizor emisiune .

Este înrădăcinată de la o vârstă fragedă în Argentina , deoarece anii 1970 , a fost prima familie coreean să călătorească în această țară cu avionul. El a lucrat la multe lucruri , inclusiv ca un eliberator de șampon pe Avenida Jujuy într – un centru en – gros. Aceeași doamnă care lucra ca un promotor a trimis – o la un casting pentru o reclama pentru o ciocolată. De acolo a întâlnit Larrea , care a schimbat numele său real, al cărui sens în limba spaniolă este Justiție și Pace , de aceea a domnișoara Lee (așa cum a amintit actrița Emma Peel , din seria The Avengers ).

Ani mai târziu , el a purtat de Germán Kraus în telenovelei Regalo del Cielo emis de Canalul 9 . Apoi au venit alte intervenții majore în diverse programe de comedie , cum ar fi periscopul cu Jorge Rial , Humor este mai puternic cu Mario Sapag . De asemenea , lucrez cu Guillermo Francella și Luis Brandoni în banda de dormit cu șeful meu , printre multe altele. 1

În 1999 lucrează în filmul pericol nuclear cu Víctor Laplace și Paula Volpe , filmul nepublicat în regia lui Milos Twilight . 2

În plus față de a sta alături de populare și de succes Larrea ra Lee, de asemenea, el a servit ca hostess si model.

De asemenea , este dedicat dans K-pop de la Centrul Cultural Coreean, care funcționează ca o anexă la Ambasada Coreea de Sud. 3

Teatru de lucru în Feizbuk în 2010 , sub conducerea lui José María Muscari . 4

Viața privată

În viața personală sa căsătorit cu un argentinian pe nume Claudio , care a avut un fiu în 2002 .

Filmografie

  • 1999: pericol nuclear .

TV

  • 1987/1991: Șase pentru a reuși .
  • 1991: Cadou Cerurilor .
  • 1991: Familia Benvenuto .
  • 1992: bord lovi cu piciorul .
  • 1994: periscop .
  • 1994: Starea de spirit este mai puternică .
  • 1994: Masculii .
  • 1996/1997: Nepotul lui don Mateo .
  • 1997: Ca pâinea caldă .
  • 1997: Din păcate .
  • 1999: Gasoleros .
  • 1999: Două dintre un fel .
  • 1999/2002: Totul de doi pesos .
  • 2001: Sodero vieții mele .
  • 2002: Simulatoarele .
  • 2002: Pone la Francella .
  • 2003: Dormitul cu șeful meu .
  • 2011: Singurii

Teatru

  • 2000/2002: Râsul vrac , cu Flavia Miller , Pata Villanueva și mare turnate, în regia lui Jorge Gallo .
  • 2010: Feizbuk .

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://www.lanacion.com.ar/1535816-que-es-de-la-vida-de-la-senorita-lee
  2. Înapoi la partea de sus↑ http://www.cinenacional.com/persona/senorita-li
  3. Înapoi la partea de sus↑ http://www.ciudad.com.ar/espectaculos/125925/senorita-lee-sorprendio-lomazo-martin-amestoy-fueron-ojos
  4. Înapoi la partea de sus↑ http://www.redteatral.net/actores—se-orita-lee-68659#