Diane Kruger

Diane Heidkrüger (Algermissen, District Hildesheim , Saxonia Inferioară , 15 iulie din 1976 ) , este un model de și actriță de filme și televiziune german .



El este cunoscut pentru rolurile sale din filme , cum ar fi Troy , Wicker Park , Crăciun fericit , Căutare , Mr. Nobody , Inglourious Basterds , printre altele. Kruger a înregistrat de două ori cu Brad Pitt , Rose Byrne , Nicolas Cage si Sean Bean .

Primii ani

Kruger sa născut în Germania , mama lui Maria-Theresia a lucrat într – o bancă și tatăl său, Hans-Heinrich Heidkrüger, a fost o imprimantă. Ca un copil a studiat baletul la scoala Freese-Baus. El a subliniat de mult în dans, astfel încât , la vârsta de 13 ani a fost trimis să studieze baletul cu Royal Ballet din Londra . Părinții lui au divorțat mai târziu, în urma unor probleme ale tatălui său cu spiritul .

La 15 ani , eu sunt parte la concurs Modelul Look al anului , unde a ajuns la final. Apoi sa mutat la Paris , cel mai important în lumea modei orașului, și a părăsit școala secundară. Acesta a fost rezervat de către agenția Elite și în curând ar fi parada de-a lungul pasarele cu branduri precum Dior , Yves Saint Laurent si Giorgio Armani .

Diane a studiat teatru la Paris și New York , și apoi a vrut să acționeze în filmul lui Luc Besson The Fifth Element , dar nu a putut pentru că el nu a vorbit limba franceză , cu fluiditate suficientă.

Cariera

În 2002, motivat de sotul ei, actorul francez Guillaume Canet , care a jucat in The Beach , Diane a intrat în lumea actoriei și a apărut pentru prima dată într – un film, pianista , cu Christopher Lambert și Dennis Hopper . După acest început, Diane a acționat în unele filme franceze, cum ar fi Mon Idole (2002), nici pentru , nici împotriva (dimpotrivă) (2003) 24 de ore limită (2003).

Kruger la ceremonia de 66th Festivalul de Film de la Veneția în 2009.

În 2004 a luat parte cu Rose Byrne și Josh Hartnett în filmul romantic Wicker Park , în cazul în care una dintre cele mai bune performante sale ascunde până în prezent.

Este în filmul Troia , filmul lui Wolfgang Petersen , Troy (2004), în cazul în care Diane Kruger realizat cel mai bine sa – rolul cunoscut, ca de Helena. În acest film a lucrat cu actori de renume precum Brad Pitt , Orlando Bloom , Sean Bean , Eric Bana , și nu atât de bine cunoscute la acel moment Rose Byrne plus la legendarul Peter O’Toole . În acest film, ea a jucat Helena , cea mai frumoasa femeie din timpul ei, despre ceea ce el a spus: Unii ar putea spune: da, ea ar trebui să fie Helena, suficienta pentru a aprecia frumusețea sa .

În 2004 a făcut National Treasure . Rolul său în acest film a fost un impuls major in cariera sa. In rolurile principale în filmul cu Nicolas Cage , joacă Abigail Chase, care însoțește Ben Gates (Cage) și Riley Poole ( Justin Bartha ) , într – o vânătoare de comori în care sunt implicate personaje diferite din istoria Statelor Unite ca Benjamin Franklin .

Filmul a avut continuarea sa, Comoara Nationala: Cartea Secretelor , în decembrie 2007. În 2008 a filmului francez Pour elle , care reprensenta o femeie închis pe nedrept pentru uciderea șeful său.

În 2009 sa alaturat distributiei Inglourious Basterds , film de Quentin Tarantino , la fel ca rafinat agentul sub acoperire Bridget von Hammersmark. Acesta a prins pe o performanță remarcabilă de Christoph Waltz , Mélanie Laurent și din nou, cu Brad Pitt .

În 2012 a câștigat rolul reginei Maria – Antoaneta în filmul francez Les Adieux à la Reine , în regia lui Benoît Jacquot .

stele Diane Kruger din serialul de televiziune american The Bridge lansat în 2013 .

Viața personală

Diane Kruger, Festivalul de Film de la Cannes 2009

Ea a fost căsătorită din 2001 până în 2006 , cu actorul francez Guillaume Canet , căsătoria care sa încheiat în divorț . Ultimul său partener a fost actorul canadian Joshua Jackson , care a fost separat în iulie 2016. Diane Kruger este fluent în franceză și engleză , în afară de limba maternă, germană .

Diane Kruger suferă de tulburare de hiperactivitate (ADHD) și ia Ritalin din copilărie. 2

Filmografie

an titlu hârtie notițe
2002 Duelles Mauvaise Conduite Debutul rol / TV Series
2002 Orice ai spune (titlu original:  Mon Idole ) Clara Broustal
2002 Pianista
2003 Nici pentru nici împotriva (dimpotrivă) Prostituată
2003 24 ore limită Julie Wood
2004 Troy Helena Cu Brad Pitt
2004 Wicker Park Lisa Cu Josh Hartnett
2004 narco
2004 National Treasure Abigail Chase Cu Nicolas Cage
2005 Crăciun fericit Anna Sörensen
2005 Frankie Frankie protagonist
2006 copierea Beethoven Anna Holtz
2006 Tiger Brigăzile Constance Radetsky
2006 la revedere Bafana Gloria Gregory
2007 Comoara Nationala: Cartea Secretelor Abigail Chase Cu Nicolas Cage pentru doua oară
2007 Partea de vanatoare Mirjana
2007 Epoca pagâniei VERONICA de stele
2008 pour Elle Lisa
2009 Inglourious Basterds Bridget von Hammersmark Cu Brad Pitt pentru a doua oară
2009 Mr. Nobody Anna
2010 franjă Miranda Green (Serial TV) (1 capitol)
2011 Nici o identitate Gina Cu Liam Neeson
2011 forţele speciale Elsa
2012 Les Adieux à la Reine María Antonieta Austria 3
2012 Un plan de Parfait (Fly Me to the Moon) Isabelle Lefebvre
2013 oaspete homing
2013 Podul (serial TV) Sonya Cross
2013 Guillaume și băieți, la masa! Ingeborg
2014 National Treasure: pagina 47 Abigail Chase
2014 Îngerii mai bune Sarah Lincoln
2015 [ [1] ] parizian Romy Norman Reedus
2016 Infiltrator Kathy Ertz Cu Bryan Cranston

Premii și nominalizări

  • 2003: Cannes Film Festival – Chopard Trofeul pentru femei Apocalipsa.
  • 2004: Bambi Award – cariera sa.
  • : 2009 Screen Actors Guild Award – Cea mai bună ofertă pentru Inglourious Basterds .
  • 2010: Camera de Aur – Cea mai bună actriță internațională pentru Inglourious Basterds .

Onoruri

  • Ofițer al Ordre des Arts et des Lettres (Republica Franceză, 09/22/2014). 4

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ „Diane Kruger Inaltime, Greutate, Dimensiune Bra, Dimensiune pantofi, Corp, Dimensiuni, talie, solduri” . Măsurători Celebrity . 17 ianuarie 2015 . Adus de 17 ianuarie 2015 .
  2. Înapoi la partea de sus↑ Diane Kruger are ADHD
  3. Înapoi la început↑ “Berlin 2012:” Adio, My Queen stele Diane Kruger Talks revoluției arabe, lipsa de somn” . Festivalul de Film de la Berlin . Adus de 04 mai 2012 .
  4. Înapoi la început↑ Comunicare Cultură