Dawn Zulueta

Rachel Marie Taleon Salman ( 4 martie din 1969 , Manila ), cunoscut sub numele artistic Dawn Zulueta , ea este o actrita si model filipineză coborâre indian , care a devenit celebru la începutul anilor 1980 și 1990 .



El a lucrat ca o actriță de film și televiziune. Ea sa căsătorit cu Anton Lagdameo , un nativ din Davao (congresmanul actual din Davao del Norte a doua District), la data de 26 noiembrie 1997. A studiat la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului (o școală elementară) și Santa Rosa Colegiul Makati (liceu) . a doua căsătorie lui a fost în 2002, cu actorul Richard Gómez .

Filmografie

  • Na Nakagapos El (1986)
  • Bondying (1988)
  • O zi Isang Araw (1988)
  • Tatakasan Paano ang Bukas (1988)
  • Isang Buhay Isang Bala (1989) ca Dolores
  • Kasalanan Sambahin Ka Bang? (1990)
  • Pangarap na Ginto (1990)
  • Hindi Pahuhuli ng Buhay (1990)
  • Un Kang Naging Akin (1991)
  • Kita sa Langit Hihintayin (1991) ca Carmina
  • Alyas Batman Robin (1991)
  • Iisa Pa Lamang (1992) ca Clara
  • Sa Apoy El (1992)
  • Hanggang mai Buhay (1992)
  • Asemănătoare mo ang Pangarap (1992) ca Alita
  • Saan Ka Man Naroroon (1993) ca Amanda
  • Paniwalaan Mo (1993) ca Loren

Emisiuni de televiziune

an titlu caracter canal
2014 Dyesebel Mars Ravelo lui ABS-CBN
2013 Bukas Na Lang Kita Mamahalin Zenaida Dizon ABS-CBN
2013 Minut să-l câștige Propriul / oaspeți ABS-CBN
2013 Binibining Pilipinas 2013 Propriul / Host ABS-CBN
2012 toate Max SPO3 Emily Mapaginitan ABS-CBN
2012 Walang Hanggan Emilia “Emily” Cardenas-Guidotti-Muntenegru ABS-CBN
2011 Mula sa puso Magdalena “Magda” Trinidad ABS-CBN
2009 Maalaala Mo Kaya: Tsinelas Lina Simples ABS-CBN
2008 Maalaala Mo Kaya: Sulat Malou ABS-CBN
2007 Lastikman Mars Ravelo lui Ruth Abelgas ABS-CBN
2006 Encantadia: Pag-ibig Hanggang Wakas Mina-A GMA de rețea
2006 Acum și pentru totdeauna: Duyan ADEA GMA de rețea
2004 encantadia Mina-A GMA de rețea
2004 Pentru totdeauna în inima mea Stella Carbonel GMA de rețea
2001-2003 Prețul este corect (Filipine) însăși ABC
1995 Startalk Propriul / Host GMA de rețea
1995 Okey Ka Fairy Ko! Faye GMA de rețea
1988 GMA SuperShow Propriul / Co-gazdă GMA de rețea
  • RSVP (GMA de rețea 1991-1994)
  • Davao ang Gintong Pagasa (RPN-9 1992-1994)
  • Kung Mawawala Ka Pa (1993)
  • Huwag Kang Sa Dagat Umiyak (1993)
  • Povestea Cecilia Masagca: Antipolo Masacrul (1993)
  • Buhay ng Buhay Ko (1994)
  • Maginaw Pagibig Mo ang (1994)
  • Povestea Maggie Dela Riva … De ce eu Dumnezeu? (1994)
  • Sana’y Laging Magkapiling (1994)
  • Lagalag: Eddie Fernandez Story (1994)
  • Tatăl Perfect dorit (1994)
  • Povestea Annabelle Huggins: Culpa Mea (1995)
  • Patayin Sa Sindak Dacă Barbara (1995)
  • Salamat sa Lotto (1995)
  • Bakit mai Kahapon Pa? (1996)
  • Ginahigugma Naman ang Iiyak (1996)
  • Lahar: Paraisong Abo (1997)
  • Pentru Arabia cu dragoste (1997)
  • Itataya Ko Ko Buhay ang (1997) ca Andrea
  • Filipine (2003) Gloria
  • Magkaibigan (2008) ca Teresa
  • Sigwa (2010)
  • Prinde – mă, eu sunt in Love (2011) ca Prima Doamna Elena Rodriguez
  • Ang Nawawala (2012)