David Garrett

David Garrett (născut David Bongartz 4 septembrie din 1980 în Aachen , Germania ) 1 este un violonist și modelul , fiul german Georg P. Bongartz, un avocat, un profesor de vioară și licitator din același instrument, și dansator american Dove Garrett . 2



Studii muzicale

David Garrett a primit sale primele lecții de muzică de la tatăl său, care a cumpărat o vioară pentru fratele său mai mare, atunci când David era în vârstă de doar patru ani. El a fost interesat și în curând a învățat să joace. A devenit rapid un student al Conservatorului din Lübeck și mai târziu a mers la Berlin . Între 1990 și 1991 a studiat sub Zajar Bron și de la 1992 la violonist polonez-britanic Ida Haendel .

La treisprezece ani a semnat un contract de exclusivitate cu compania de înregistrare Deutsche Grammophon Gesellschaft . De asemenea , la această vârstă el a decis să schimbe numele de scenă și a luat numele mamei sale , mai degrabă decât tatăl „s .

Începând cu 1999 , și împotriva dorinței tatălui său, a fost un student la prestigioasa Juilliard School , în clasa de Itzhak Perlman și Christopher Collins Lee , pentru a aprofunda cunoștințele lor de vioara. A absolvit în anul 2004 .

Garrett joacă , alternativ , o vioară de Antonio Stradivari din 1718 și unul dintre Giovanni Battista Guadagnini din 1772 .

Cariera de modelare profesionala

Garrett desfășoară la Koln , Germania , The 15, ianuarie ca și 2010 .

În timp ce studia la Juilliard School din New York , Garrett însoțit modelul claselor de lucru pentru a -și mări profiturile. Unii critici de moda îl descriu ca David Beckham a scenei clasice. 3

Evenimente

Accident cu vioara

În decembrie 2007, Garrett a căzut după un spectacol la Barbican Hall din Londra și a lovit vioara lui unic. La început au crezut că a fost un Stradivarius , dar mai târziu a confirmat că a fost făcută de Giovanni Battista Guadagnini . El a dobândit vioara în urmă cu patru ani pentru un milion de dolari . 3 Costul de reparație a fost estimat la un alt 120.000 $. 4

recordului Guinness

Ca o curiozitate, rețineți că David Garrett este semnalata de Cartea Recordurilor din mai 2008 de cel mai rapid violonist. Testul realizat în TV arată Marii Britanii e albastru Peter , joacă Zborul cărăbușului de Nikolai Rimski-Korsakov cât mai repede cât posibil, fără a eșua și , astfel încât acesta rămâne melodie ușor de recunoscut. El a primit aceeași înregistrare de două ori. El a oprit prima dată în 66,56 secunde, unele treisprezece note pe secundă. A doua oară, în decembrie 2008 de , într – un spectacol pentru Guinness World Records Salonul , Garrett a reușit să joace piesa în doar 65.26 secunde.

Tot în 2008 a primit premiul ECHO Klassik Klassik ohne Grenzen .

UEFA Champions League

Chiar înainte de începerea sfârșitul UEFA Champions League 2011-2012 , a avut loc la Munchen , David Garrett însoțit tenorul german Jonas Kaufmann , în interpretarea sa din teren al UEFA Champions League Anthem , de Matt Clifford . 5

Discografie

Lista de mai jos este un rezumat al discografia lui David Garrett 6

  • 1995 : Mozart: KV 218 und Violinkonzerte 271a, Sonate für Klavier und B-Dur vioara KV 454
  • 1995: Vioara Son
  • 1997 : Paganini Capricii
  • 2001 : Ceaikovski, Conus: Vioara Concertelor
  • 2002 : Clasici Pure
  • 2006 : gratuit
  • 2007 : Virtuoso
  • 2008 : Encore
  • 2009 : David Garrett (SUA)
  • 2009: David Garrett Live in Concert & în privat (Germania, Switzwerland, numai pentru Australia)
  • 2009: Romantic Clasic
  • 2010 : Rock simfonii (SUA / Canada)
  • 2011 : Rock simfonii – live … într – o noapte de vară (SUA / Canada)
  • 2011: Legacy.
  • 2012 : Muzica: Live in Concert
  • 2013 : Garrett Paganini Vs.
  • 2014 : Timeless
  • 2015 : Exploziv

În filme

  • 2005 : O lume nouă – “Cinema Paradiso” , cu Will Martin .
  • 2008 : Tenor la filme – “Parla Piu Piano” ( de la The Godfather ) și “Se” ( de la Cinema Paradiso ) , cu Jonathan Ansell .
  • 2013 : The Devil „s Violonista – David Garrett este vedeta acestui film, jucând Niccolò Paganini .

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ „Site – ul oficial“ . David-garrett.com. 22 iunie 2011 . Adus de 28 iunie 2011 .
  2. Înapoi la început↑ Biografie în Classic FM
  3. ↑ Salt la:a b Wagner, Thomas (14 februarie 2008). „Violonistul: Fall Fracturile $ 1M Fiddle ‘ . Associated Press ( Associated Press ) . Adus de 15 februarie 2008 .
  4. Înapoi la început↑ „ “ Beckham de vioară „accidentale dezvăluie zdrobitor de vioara rare” . Site – ul CBC News ( CBC News ). 14 februarie 2008. arhivate original pe 15 februarie 2008 . Adus de 15 iunie 2008 .
  5. Înapoi la partea de sus↑ http://david-garrett.com/2012/05/19/david-is-performing-at-the-champions-league-final/
  6. Înapoi la partea de sus↑ http://www.david-garrett.com/discography/