David A. Gregory

David Andrew Gregory ( 19 din august ca 1985 în vârstă (31 de ani) este un actor american. A jucat Robert Ford pe telenovela One Life to Live din 2009 până la sfârșitul său în 2012.



Cariera

Grigorie sa născut și a crescut în Fairbanks , Alaska , fiind al doilea dintre cei trei copii (cu un frate mai mare, Wes, și unul minor, Stephen). La o vârstă fragedă, el știa că vrea să fie un actor. În vara anului 2003, înainte de ultimul an de liceu de înaltă școală, Grigorie a participat la Interlochen Tabara ca un student al teatrului muzical. În 2008, a absolvit în teatru muzical de la Baldwin Wallace College din Berea, Ohio. 1

După One Life to Live lichidată în 2012, Grigorie a scris și regizat o piesă de teatru intitulată „Ea merge în frumusețe“ este un cuplu proaspăt căsătorit convențional, se confruntă cu noi probleme în căsnicia lor. Lucrarea a fost acceptată în cadrul Festivalului de Teatru de toamnă în Manhattan Repertory Theatre din New York. 2 Gregory a pierdut 7 kilograme. pentru rolul său ca un alergător competitiv în filmul „Running On Empty“. El locuiește în prezent la New York.

Filmografie

an titlu hârtie notă
2008 Law & Order Dl. Harvey Stocker Episodul: Sweetie
2009-2012 One Life to Live Robert Ford
2012 Gossip Girl Aiden Cerro Episodul: It Girl, Interrupted
Scuză-mă pentru o viață Bruce
2013 înșelăciune Kyle Farrell 8 episoade
2014 chasing Ieri Matei post-producție
Constantin Eddie 2 episoade
2015 Daze tinerească Richie Kingsly rolul principal

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ “David A. Gregory Biografie” .
  2. Înapoi la partea de sus↑ „Ex OLTL lui David A. Gregory Direcționează Ea merge în frumusețe” .