Cosma Shiva Hagen

Cosma Shiva Hagen ( 17 ca arminden ca 1981 ) este o actriță și model de germană .



Biografie

Nascut in Los Angeles , California , fiica cântărețului Nina Hagen .

La 15 ani a plecat de școală să se dedice în calitate .

In anul 1996 , el a apărut într – un nume de producție internațională Crash Kids .

Celebru în țara sa în anul 1998 , pentru rolul din comedia Das merkwürdige Verhalten zur geschlechtsreifer Großstädter Paarungszeit . Chiar este o actrita de voce din filmul animat Disney Mulan (versiunea în limba germană ).

Filmografie

  • Copii Crash (1996)
  • Merkwürdige Das Verhalten zur geschlechtsreifer Großstädter Paarungszeit (1998)
  • Der Laden (1998)
  • Todesengel (1998)
  • Mulan (1998 voce dublaj în limba germană)
  • Dulce Micul Șaisprezece (1999)
  • Marlene (2000)
  • Fabelhaften Die La surorile (2001)
  • Das Letzte Versteck (2002)
  • Sky murdar (2002)
  • Nachtschicht – Amok (2003)
  • 7 Piticii – Männer Allein im Wald (2004)
  • 7 Piticii – Der Wald ist nicht genug (2006)
  • Karol Wojtyla – Geheimnisse eines Papstes (2006)
  • Foc (2008)
  • Der Bibelcode (2008)