Corinna Harney

Corinna Harney ( Bremerhaven , Germania , 20 februarie din 1972 ) 1 este un model de și actriță germană care a fost playmate august 1991 , al revistei Playboy , iar mai târziu a fost ales de cititori ca Playmate al anului 1992. Cu 20 de ani a devenit cel mai mic pentru a deveni playmate Playmate a anului. Harney , uneori , apare în credite ca Corina Harney , Corinna Harney-Jones , și Corinna Harney Jones . 2



Filmografie

  • Yonkers Joe (2008) (nuenumerate în credite) 3
  • Ulcior și Pin-up (2004) 3
  • The Road Acasă (2003) 4
  • Rat Race (2001) (ca Corinna Harney Jones) 3
  • Vegas Vacation (1997) (ca Corinna Harney Jones) 3
  • Vampirella (1996) 3

Televiziune credite

  • CSI: Crime Scene Investigation joacă “Girl Gone Wild” (ca Corinna Harney Jones) în episodul: “The acuzata este indreptatita” (episodul nr 3.2) 03 octombrie 2002 3
  • Nash Bridges joacă “Waitress” (ca Corinna Harney-Jones)în episodul: “Jackpot: Partea 2” (episodul nr 5.22) 19 mai 2000 3
  • Maree înaltă în episodul: „Mermaid“ (episodul nr 2.5) 22 octombrie 1995 3
  • Vitezomani pe Tru TV

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b c d e f ‘Playboy Profilul lui Corinna Harney’ . Adus de 27 iunie 2009 .
  2. Înapoi la început↑ Skincyclopedia domnului Skin , p. 230 (2005) ( ISBN 978-0-312-33144-3 )
  3. ↑ Salt la:a b c d e f g h “Corinna Harney la Movie Database Internet” . Adus de 27 iunie 2009 .
  4. Înapoi la partea de sus↑ Cling, Carol (13 iunie 2003). Festivalul Internațional de Film CineVegas are ceva pentru toată lumea , Las Vegas Review-Journal ( ” ‘The Road Pagina principală’ – o poveste de-coming varsta jucat Drew Johnson Las vegani și Corinna Harney-Jones”)