Cody Saintgnue

Cody Lee Saintgnue este un actor și model de american nascut la data de 15 iunie 1993 în Dayton , Ohio . 1 Este cunoscut pentru a juca Brett Talbot în TEEN Wolf .



Biografie

Saintgnue sa născut în Dayton, Ohio. La vârsta de nouă ani, el a fost plasat într – o familie de plasament și mai târziu adoptat. 2 La o vârstă fragedă, el a început să acționeze și să participe la piese de teatru. La varsta de 14 ani, Cody și mama sa a luat decizia de a muta la Los Angeles pentru a studia actoria. 3

În plus față de actorie și modelare, Cody îi place să participe la o varietate de sporturi , cum ar fi surf , fotbal , baschet și arte marțiale special Muay Thai . De asemenea, participă la organizații de caritate, filantropice pentru a sprijini copiii și activitățile adolescenților. 1

Cariera

În 2009, debutul Saintgnue într – un episod de Southland . Acesta a fost urmat acțiuni în serie , cum ar fi Casa MD si Criminal Minds , precum și documentarul America Most Wanted și filme Toate Majorete Die și Conservarea . 3

În 2014 , el a fost ales să apară în seria recurență de MTV teen Wolf , in care joaca Tyler Posey , Dylan O’Brien și Holland Roden , unde el joaca un vârcolac pe nume Brett Talbot. 4

Filmografie

cinema
an film rol notițe
2013 Toate Majorete Die Cody
2014 conservare jack
sesiuni Brogan film de scurt metraj
2015 cele Thunderers Taz preproducție
2016 Mafia nu este mort Nino Staiano preproducție
televizor
an titlu rol notițe
2009 Southland Tristan 1 episod
2010 America Most Wanted Kevin 1 episod
Casa MD Hugo 1 episod
2012 Criminal Minds Tyler Allison 1 episod
2014-prezent Teen Wolf Brett Talbot exprimate recurent
2015 Apt. 210 confesională Jason St.Cloud 1 episod, miniserie
Manners Tabelul Sammy 1 episod

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:un b “Biografia lui Cody Saintgnue” . Celebre Zile de naștere (în limba engleză) . Accesat 09 octombrie 2015 .
  2. Înapoi la început↑ Marquet, Stephane. ” Wolfy „CODY SAINTIGNUE #YOUNGHOLLYWOOD” . Bello Magazine (în limba engleză) . Accesat 09 octombrie 2015 .
  3. ↑ Salt la:a b „Cody Saintgnue – Biografie la IMDb» . Evaluări (în limba engleză) . Accesat 09 octombrie 2015 .
  4. Înapoi la partea de sus↑ „Cody Saintgnue se alătură“ teen Wolf Sezonul 4 – Afla despre caracterul lui aici ” . Just Jared Jr. (în limba engleză) . 17 iunie 2014 . Accesat 09 octombrie 2015 .