Christian Oliver

Christian Oliver (născut 3 martie , așa cum ca 1972 în Celle , Germania ), este un actor și model de germană.



Oliver a crescut până la Frankfurt și a participat la Freiherr-vom-Stein-Schule. Înălțimea lui este de 176 de centimetri. Christian Oliver a fost în Germania pentru filmul Twilight of the Gods – Die Another Berlin Ziua și seria germană Alerta Cobra , televiziunea germană rețeaua RTL , în care ea a jucat rolul lui Jan Richter. dubla lui este Patrick Doetsch.

Christian Oliver se află între Germania și Los Angeles . În Statele Unite au acționat în seria Salvat de clopoțel: The New Class si filmul Mananci inima ta afară . În 2006 el a făcut apariția în al doilea film în filmul american The Good German , alături de George Clooney și Cate Blanchett și regizat de Steven Soderbergh . În 2008 , Christian Oliver a jucat unul dintre protagoniști frați în filmul Speed Racer , regizat de Wachowski Hermanos și Bryan Singer, Valkyrie.

revista americana People a numit Oliver o dată unul dintre „50 de oameni cele mai frumoase din univers.“

Filmografie

  • 1994-1995: Steaua Club LA
  • 1994-1995: Salvat de clopoțel: The New Class
  • : 1995 babysitter clubului
  • 1997: Prima Dragoste – Die Grosse Liebe
  • 1997: Rosamunde Pilcher
  • 1997: doua surori
  • 1997: Mănâncă inima ta
  • 1998: Sliders
  • 1999: VIP – Die Bodyguards
  • 1999: Götterdämmerung – Morgen stirbt Berlin
  • 1999: Fighter (Romantic Fighter)
  • 2000: Medalie de Onoare: Underground (Sprecher)
  • 2001: Undressed – Wer mit Wem?
  • 2001: Păstrate
  • 2001: Schlaf mit meinem Mann
  • 2001: Ablaze
  • 2002: o lumină în Pădurea
  • 2004: Frostbite
  • 2003-2004: Cobra Alert (28 episoade)
  • 2004: Law & Order – Justiție este servit (Sprecher)
  • 2005: Subiect Doi (Außerdem Co-Produzent)
  • 2005: The Return
  • 2006: The Good German
  • 2007: George ușor
  • 2008: Speed Racer
  • 2008: Imer Wirbel um Marie
  • 2008: Operațiunea Walküre – Das Stauffenberg Attentat (Valkyrie)
  • 2009: gata sau nu (Außerdem Drehbuchautor und Co-Produzent)
  • 2009: O casă de vis
  • 2009: Tribute
  • 2009: Acholiland
  • 2010: Ein Fall für zwei
  • 2010: Der Bergdoktor
  • 2010: Die Siedler 7 (Sprecher)
  • 2011: Casa de bine și rău
  • 2011: Cei trei muschetari