Christian de la Campa

Christian de la Campa (n. Guadalajara , Jalisco , Mexic , 15 noiembrie de 1 din 1981 ) este un actor și model de Mexic .



Cariera

Si- a inceput cariera de model și de a participa la mai multe concursuri de modelare. În 2010 , a lucrat ca un model pentru Victoria Secret Fashion Show , în același an a absolvit ca un actor în Centrul de Educație Artistic al Televisa (CEA). 2

În 2011 a participat la eveniment dl Mexic, reprezentat în Mexic Mister Univers model 2011, unde a reușit un finalist și a fost în locul al șaselea, de asemenea, a fost ales Mister Mondial 2011 Ocean.

Ca un actor a început cariera în postul de televiziune mexican Televisa , unde a participat la telenovele Amorcito inima si Una con Suerte Familia . În 2012 el sa alăturat Telemundo și a participat la telenovele , cum ar fi Dangerous Liaisons , Proprietăreasa și Santa Diabla . 3 4

În 2014 , el a participat la reality – show Top Chef Stars .

În 2015 lucrări în telenovelei Tierra de reyes , în cazul în care ea joacă Samuel Gallardo, unul dintre cei trei protagoniști frați.

În 2016 revine la Televisa telenovelei pentru a antagoniza dragoste Vino cu Irina Baeva , Gabriel Soto și Kimberly Dos Ramos .

Filmografie

televizor
an titlu caracter
2011-2012 Amorcito inima Martín Corona
2012 Dangerous Liaisons Joaquín Rivera
2013 patroană Alberto Espino
2013-2014 Santa DIABLA Franco Herrera Garcia / Sebastián Blanco / René Alonso
2014-2015 Tierra de reyes Samuel Gallardo Rey León
2016-2017 Dragoste vin Juan Téllez
cinema
an titlu caracter
2016 Santiago Apostol Torcuato Cansato

Teatru

  • Hunab.ku 5
  • La vida nu Vale Nada 6
  • programul de televiziune

Premii și nominalizări

an premii categorie telenovelă rezultat
2013 Premios Tu Mundo Bad dar bun patroană nominalizat
2015 roman Protagonist favorit
Land of Kings
câștigător
Meciul perfectă (cu Scarlet Gruber ) câștigător

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b “Telemundo talentul Christian De La Campa” . Telemundo . Arhivat din original la 24 noiembrie 2015 . Accesat 16 octombrie 2014 .
  2. Înapoi la început↑ CEA“- absolvenții noștri – Christian de la Campa” . esmas.com . Accesat 26 iulie 2015 .
  3. Înapoi la început↑ “Dangerous Liaisons: JOAQUÍN RIVERA (Christian de la Campa)” . hc_washington . Accesat 26 iulie 2015 .
  4. Înapoi la început↑ „Meet Christian De La Campa – Alberto Espino în La Patrona” . holaciudad.com . Accesat 26 iulie 2015 .
  5. Înapoi la început↑ „Christian De La Campa” . Telemundo . Arhivat din original la 24 noiembrie 2015 . Accesat 26 iulie 2015 .
  6. Înapoi la început↑ „10 lucruri pe care trebuie să știți Christian De La Campa“ . Lossip . Accesat 26 iulie 2015 .