Chris Salvatore

Christopher Louis Salvatore , ( Richboro , 22 ca arminden ca 1985 ), mai bine cunoscut sub numele de Chris Salvatore , este un actor , cântăreț , modelul și activist pentru drepturile homosexualilor americani . Acesta este in prezent una dintre cele 50 de vedete gay Cele mai influente AferElton.com . 1



Biografie

Născut și crescut în Richboro , un mic oraș în statul Pennsylvania , în Statele Unite , Chris Salvatore a inceput sa cante spectacole artistice de canto și care acționează pentru familia sa. După terminarea liceului, el a intrat în Colegiul de Muzica Berklee din Boston pentru a studia performanțele vocale.

Cariera

După un timp de la Berklee, Chris sa mutat la New York pentru a testa abilitățile sale de acțiune o dată acolo sa inscris la New York , Conservatorul de Arta Dramatica , descoperind talentul și fascinația pentru actorie. În încheierea studiilor sale în teatru, el începe să se pregătească cariera în industria filmului, se muta la Los Angeles în 2009 , unde a fost contactat de directorul de casting pentru saga de film Posibilitati de alimentatie pentru a juca Zack în filmul Eating Out 3 : All You Can Eat , continuând caracterul său în două dintre următoarele continuări, Masa în 4: Drama Camp (2011) și Masa în 5: week – end Deschis (2012).

În muzică, el a devenit cunoscut în 2010 , cu lansarea piesei „Murdar Love“. Ea produce , de asemenea , noi melodii versionadas pe care el sau ea place fanii lui, posta – le pe canalul Youtube , iar unele dintre ele „ Wrecking Ball “ de Miley Cyrus și „ Roar “ de Katy Perry .

O parte din melodii Chris Salvatore au fost incluse în TV show – lui Paris Hilton My New BFF pe MTV și credite de film Masa în 3: All You Can Eat . 2

Activism Gay

În activitatea sa ca un activist pentru drepturile homosexualilor și de a fi în mod deschis homosexual, Salvatore a fost dedicat pentru a posta clipuri video pe suport comunității LGBT , în special pentru tineri, abordând subiecte cum ar fi iese , luptă homofobie , prevenirea agresiunii homofoba si suicid in randul tinerilor LGBT , fiind un partener activ în devine mai bine de proiect .

Discografie

  • După ce totul este spus și făcut (2006)
  • Murdar Love – Extins Redare (2010)
  • Ea devine mai bine – Simplu (2010)
  • Sunetul Acest beat (2010)
  • Murdar Love – The Remixes (2011)
  • Drama Regina – Coloana sonoră de Masa în 4: Drama Camp (2011)
  • Ce-mi faci – Single (2012)
  • Hurricane – Single (2012)
  • Vreau sexul – unic (2013)

Filmografie

an titlu caracter notițe
2007 nepotrivit Jonathon Scurt, 20min
2009 Masa în 3: All You Can Eat Zack
2010 FIT
2011 Masa în 4: Camp Drama Zack
2012 Masa în 5: The Open Weekend Zack
2012 Apropo film de scurt metraj
2015 Concediu paternal Thomas

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ AfterElton (2011). “Top 50 Celebrități Gay” (în limba engleză) . Afterelton.com. Arhivat din original la 26 noiembrie 2015 . Adus de 08 august 2015 .
  2. Înapoi la partea de sus↑ Internet Movie Database (2015). “Mini-Bio” (în limba engleză) . Imdb.com . Adus de 08 august 2015 .