Charlie Weber

Charles Alan ” Charlie ” Weber, Jr. (n. 20 din septembrie ca 1978 în Jefferson City , Missouri ) este un actor și fost model de american . El este cel mai bine cunoscut pentru rolul Frank Delfino în serialul de televiziune Cum se ajunge nepedepsit .



Biografie

Weber sa născut și a crescut în Jefferson City , Missouri . A plecat la colegiu , după un an de studiu și sa mutat în orașul New York , când a fost de 19. Ca un model Weber a apărut în catalogul de Crăciun de Abercrombie & Fitch în 1998.

Cariera

Weber a făcut debutul ecran în filmul Broken Hearts Club: o comedie romantică , în anul 2000. Mai târziu, el a fost ales în rolul recurent al lui Ben în serialul de televiziune Buffy the Vampire Slayer . El a apărut , de asemenea , ca o stea invitat pe Drew Carey Arată , Charmed , Veronica Mars , Dr. House , Burn Notice , Bones , Depozitul 13 și CSI: Crime Scene Investigation .

Din 2003 până în 2004, Weber a avut roluri în filme precum Gacy , Sărutul și Cruel Intentions 3 și a avut un rol recurent în Everwood . În 2010 a fost co – a jucat în filmul Vampires Suck . De la 2012 la 2013 a apărut în seria de MTV subocupate , iar mai târziu a avut un rol recurent în al cincilea sezon al seriei de CW 90210 .

În 2014, Weber a fost distribuit in rolul Frank Delfino în Cum se ajunge nepedepsit , produs de Shonda Rhimes pentru ABC .

Filmografie

cinema
an film rol notițe
2000 Fragmentat Hearts Club: O comedie romantică Newbie
căldură Dragoste Interesul chelnerita film de scurt metraj
2002 Deasupra solului mort Dillon Johnson
2003 GACY tom Kovacs video direct
Sărutul zig video direct
2004 Cruel Intentions 3 Brett Patterson video direct
2010 vampirii Suge jack
televizor
an titlu rol notițe
2000 Drew Carey Arată cui fără floare 1 episod
2000-2001 Buffy the Vampire Slayer Ben exprimate recurent
2001 fermecat prinț 1 episod
2003-2004 Everwood gaiță exprimate recurent
2006 CSI: NY Damon 1 episod
Veronica Mars vâlcea 1 episod
2007 CSI: Miami Lou Pennington 1 episod
CSI: Crime Scene Investigation Corey Archfield 1 episod
2008 murdărie Ian 1 episod
2009 secerător Xavier 1 episod
2010 Casa MD Damien 1 episod
2011 Burn Notice Jacob 2 episoade
Statul Georgia Jeb 2 episoade
oseminte Nolan 1 episod
2012 Femme Fatales as 1 episod
2012-2013 subocupate Todd exprimate recurent
2013 90210 Mark Holland exprimate recurent
depozitul 13 Liam Napier 1 episod
2014-prezent Cum se ajunge nepedepsit Frank Delfino exprimate principal
jocuri video
an titlu rol notițe
2013 Battlefield 4 Personal Sergent Dunn voce