Charles Michael Davis

Charles Michael Davis (n. 14 din ianuarie ca 1979 ) este un actor și un model american născut în Dayton , Ohio . 1 este afro coborâre american și filipineză. Tatal sau este din Kentucky , iar mama sa este de la Manila , Filipine . 2 El este cel mai bine cunoscut pentru caracterul său Kwan Kirkland în serialul de televiziune The Game , ca Liam Lupo pentru personajul său din seria Switched la naștere .



Cariera

Charles a început cariera sa la actorii, modele și talent pentru Hristos agenție (AMTC). 3 Charles a facut reclame pentru Nike si Foot Locker . 1

Charles a apărut în seriale de televiziune , cum ar fi Asta So Raven , Switched la naștere și Anatomia lui Gray . În 2011, el a primit un rol în seria de joc Kwan Kirkland ca fundas pentru San Diego Sabers.

În februarie 2013, acesta a fost anunțat că Charles va apărea în seria CW, originalele . Seria este un spin – off din The Vampire Diaries , sa concentrat pe original revine familiei la New Orleans, în cazul în care personajul lui Charles (un vampir pe nume Marcel) comenzi. 4

Filmografie

Filme
an titlu caracter notițe
2013 O altă Stateside Ramirez Post-producție
televizor
an titlu caracter notițe
2005 Arc lui Noe Episodul: „Nu te pune cu My Man“
2005 Asta So Raven Trevor Episodul: “Save the Last Dance”
2008 Big Match Film TV
2010 Noapte și Zi Hicks film TV
2011 Switched la naștere Liam 4 episoade: „Dance Printre pumnale“, „Portret de Tatăl Meu“ „American Gothic“ „Aceasta nu este o pipă“
2011-2012 jocul Kwan Kirkland 5 episoade: „Mărturisirea de episod“ „dreptul de a alege“ „The Black People episod“ „trucuri episod“ „parte într-o cutie“
2013 The Vampire Diaries Marcel Gerard Episodul: „originalele“
pilot pentru spin-off, originalele
2013 Lista de clienți Ben Dalton 2 episoade „Iadul pe calcaie“ și „Cowboy Up“
2013 Anatomia lui Grey Dr. Jason Myers 7 episoade
2013-Prezent originalelor Marcel Gerard exprimate principal

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b „Povești de succes: Charles Michael Davis . AMTC Mondială . Adus de 17 septembrie 2013 .
  2. Înapoi la partea de sus↑ “Charles Michael Davis Muay Thai Lecția și Interviu” .
  3. Înapoi la partea de sus↑ „Actori, Modele și Talent pentru Hristos anunta un nou Audition Site – uri pentru promițători Talent de toate vârstele“ . prweb.com. 16 mai 2013 . Adus de 17 septembrie 2013 .
  4. Înapoi la partea de sus↑ “Charles Michael Davis Lands rol cheie în The Vampire Diaries spinoff originalele” . deadline.com. 5 februarie 2013. arhivate original la 21 noiembrie 2015 . Adus de 17 septembrie 2013 .