Carlos Guillermo Haydon

Carlos Guillermo Haydon ( Caracas , 25 din martie ca 1976 ) este un actor și model de Venezuela. 4 El a excelat de lucru pe telenovelelor.



Biografie

A studiat publicitate și marketing înainte de a porni la televiziune, cât și de lucru ca un model pentru numeroase comerciale și de studiu la o academie care acționează în Venezuela. Printre producțiile în care a participat se numără lanțul de venezuelean RCTV , inclusiv Angelica Sin , Rags intime și și a declarat ei soț și soție mai ; și el a jucat pentru prima dată pe teren propriu în 2009 telenovela produsă de Sony Dacă mă uit la ochii tăi .

În 2010 a jucat în telenovela Salvador de Mujeres . 4 din Venevision International . 4 în cazul în care el joacă un boxer, Salvador Valdez, care trebuie să schimbe cariera pentru a deveni un iubitor de femei și , astfel , să plătească o datorie.

Filmografie

televizor
an titlu hârtie
2015 Live to Love 6 Franco “Hulk”
2015 scandaluri Ángel Lozada
2012-2013 Dulce amar 7 Hector Linares Alcántara
2011-2012 Pasionat de inima 8 Diego Lozada
2011 Tânăra văduvă 9 Thomas Rulfo
2010 Salvador de Mujeres 10 Salvador “El Tigre” Valdez
2009 Misterele iubirii Rodrigo Delgado
2009 Dacă mă uit la ochii tăi 11 Fernando Salaverry
2006 Și eu vă declar soț și soție Efraín Tovar
2004 Ce bine este pus Lola! 12 Julio Bravo
2002 Șervețele intime Mauricio Rossi
2001 suveran Francisco “Pancho” Benavides
2000 Angelica Sin Dario Avila Godoy
2000 Mariu Romerito
1999 Luisa Fernanda biruitor
1998 Regina inimilor Adriano Vicentelli

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ Telemundo “Deciziile extreme – Carlos Guillermo Haydon”
  2. Înapoi la început↑ “El Universal” Eileen Abad și Carlos Guillermo Haydon continuă să trăiască împreună. “
  3. Înapoi la început↑ Știri pe zi „Roxana Díaz și Carlos Guillermo Haydon a avut o fetiță frumoasă.“
  4. ↑ Salt la:a b c “Carlos Guillermo Haydon: economie de senzualitate debordant” .
  5. Înapoi la început↑ EXCELSIOR “Haydon, farmecul amar“.
  6. Înapoi la început↑ Radiomundial „“ Live to Love „exalta valorile necesare pentru a reuși în viață“
  7. Înapoi la partea de sus↑ Universal „Carlos Guillermo Haydón: un pic mai dulce și foarte amar macho“.
  8. Înapoi la partea de sus↑ Venevision „Carlos Guillermo Haydón trăiește un moment bun în cariera sa.“ – actualizat în aprilie 2012
  9. Înapoi la început↑ Diverse Revista „Carlos Guillermo Haydon sa alaturat distributiei de tânăra văduvă.“
  10. Înapoi la început↑ telenovele Peru „Carlos Guillermo Haydon de economisire senzualitate debordant.“
  11. Înapoi la început↑ Printuri „Acum revine cu Dacă mă uit la ochii tăi, care jumpstarted cu actorul Carlos Guillermo Haydon“.
  12. Înapoi la partea de sus↑ Azi „?? Ce bine este pus Lola! ?? … plus o distributie de actori cunoscut sub numele de Carlos Guillermo Haydón“.