Carlos Felipe Álvarez

Carlos Felipe Álvarez este un actor și model de , venezuelean născut 3 din august din 1983 în orașul Barquisimeto . El a participat la mai multe seriale de televiziune și romane lanț Radio Caracas Television .



Biografie

Cu doar 16 de ani, a inceput sa faca reclame Movilnet si Maltin Polar , printre altele. El a făcut un casting RCTV și a primit o bursă de canalul Academiei. El a petrecut nouă luni studiind actoria.

2002, și a culminat în urma studiilor sale ca un actor, el a părăsit universitatea unde a studiat administrarea. În paralel cu aceasta, el a făcut o nouă turnare și a trecut testul pentru a juca Aquiles Villanueva în telenovelei Mi Gorda Bella (2002), împreună cu Natalia Streignard ca Valentina Villanueva și Juan Pablo Raba ca Orestes Villanueva, fratele lui Ahile.

Doi ani mai târziu, el a participat la producția Extravaganta Anastasia (2004), din nou cu Juan Pablo Raba și Norkys Batista . Mai târziu, a interpretat rolul preotului Francisco bestsellerul Lovers (2005), stabilit în începutul secolului XX, și ale căror protagoniști au fost Chantal Baudaux (Isabel Sarmiento) și Juan Carlos Alarcón (Camilo Rivera).

Până în 2006 a participat la a patra RCTV sale de producție cu denumirea și a declarat ei soț și soție (2006), jucând Bernardo Romero, schimbul de credite cu Yelena Maciel . Romanul, înregistrat în Insula Margarita (Nueva Esparta), a ajuns la 6,5 puncte si tuning a fost emisă în cinci țări, printre care Spania și Bosnia-Herțegovina, sub un alt titlu: Dragoste infidel.

În anul următor, ea a jucat în super – succes telenovelei dama Toda una (2007), cu Cristina Dieckmann , Ricardo Alamo , iar actorii tineri Reinaldo Zavarce și María Gabriela de Faria . Acolo Carlos Felipe a efectuat rolul lui Juan Moreira. În ciuda faptului că o versiune a originalului Lady (1987), cifrele triplat în ton cu romanul și proiectul a implicat anterior a ajuns la mai mult de 30 de țări, inclusiv Columbia.

Până în 2009, el a avut o apariție trecătoare în producția liberă ca vântul (2009), bazat pe romanul lui Rómulo Gallegos un pai în vânt (1952). El epitomised un student și lider pe nume Reinaldo Torres, care se termină la ucis de mâini criminale la capul lui Marcos Chaparro, jucat de Hernán Marcano.

După șase până la opt ani actorales eforturile pe ecrane mici, Carlos Felipe realizat primul său rol principal în telenovela intitulat Să – ți explic Rai (2010), cu Marianela González și Mónica Spear . Există un polițist pe nume dă drept Santiago Robles, care a fost inițial în dragoste cu Violet (Spear), după ce a fost ucis de criminali, Tania (Gonzalez) vin la viață pentru a salva – l din această situație.

În martie 2011 , el a debutat pe ecranele Venevision prin producție dramatică văduvă tânără , care a reușit să bată succese în audiență maximă audiență, aici joacă Josue 1 un polițist creștin care se încadrează în dragoste cu o tânără stradă Yelena Maciel , care a avut -o acum o aventura de ani , tatăl lui Josue ceea ce a declanșat o poveste dramatică.

În 2012 participă la dulce amar de Televen în co-producție cu lanț Trei dând viață la un bucătar de patiserie pe nume Jesús Andrés. 2 este omul de lider tineresc și romantic în istorie în care un triunghi amoros cu personaje din Oriana Colmenares și Georgina Palacios trăiește.

În 2013 participă la Nora , iar în anul următor este ales să stea în piele Wild cu fosta Miss Venezuela 2011 Irene Esser 3 dând viață Maximiliano Esquivel, 4 cu această producție se întoarce acasă RCTV .

Filmografie

telenovelelor
an titlu caractere
2016 inima trădat pentru a defini
2015 piele sălbatice Maximiliano Esquivel
2013 Nora Adrián Mejía
2012 dulce amar Jesús Andrés Aguilera
2011 văduvă tânără Joshua Calderon Humboldt
2010 Arăt că cerul Santiago Robles
2009 Liber ca vântul Reinaldo Torres
2007 o doamnă Juan Moreira
2006 Chao Cristina (Film) Jorge Paiva Cáceres
2006 Și eu vă declar soț și soție Bernardo Romero
2005 îndrăgostiți tatăl Francisco
2004 Extravaganta Anastasia Nicolas Alvarez Borosfky
2002 grăsime mea frumoasă Villanueva Ahile Mercouri

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://www.rumberos.net/index.php?option=com_content&view=article&id=11218:carlos-felipe-alvarez-debuta-en-venevision&catid=227&Itemid=174
  2. Înapoi la partea de sus↑ http://www.leanoticias.com/2013/01/04/carlos-felipe-alvarez-oriana-colmenares-y-yo-no-somos-novios/
  3. Înapoi la partea de sus↑ http://www.eluniversal.com/arte-y-entretenimiento/150119/carlos-felipe-alvarez-estoy-feliz-de-volver-a-protagonizar-con-rctv
  4. Înapoi la partea de sus↑ http://www.estampas.com/entretenimiento/150329/carlos-felipe-alvarez-y-la-piel-de-la-que-esta-hecho