caramelito Carrizo

Cecilia “Caramelito” Carrizo ( Buenos Aires , Argentina , 05 din octombrie ca 1970 ) este un model de fosta, actriță, gazdă și tânăr cântăreț publicul Argentina .



Cariera

A început cariera ca un model de publicitate la începutul anilor 1990 . Apoi sa mutat la televiziune , unde a falsificat cariera ca un animator și cântăreț, debutând cu ficțiunea Amigovios .

Am devenit popular prin porecla „Caramelito“ , în 1994 , când a devenit parte a programului platformei Nico , condus de Nicolás Repetto , toate Noons emise de Telefe . Acolo, alături de un grup de artiști talentați au însoțit șoferul incantarea și cântece de dans în stil „instanță“ în fiecare segment de spectacol. De asemenea , ea a acționat ca un profesor a fost sala de gimnastica sexy a avut o mulțime de distracție și dulceață.

Ca conductor efectuat două cicluri pe Canalul 13 , unde a arătat talentul său pentru canto, dans, de conducere și distra publicul tânăr cu grupul său de dansatori. Acolo a început cariera ca celebra sa Lali Espósito . A fost un succes în fiecare după – amiază , cu care a lansat mai multe albume și au venit la teatru cu mai multe spectacole.

El a făcut câteva roluri importante în teatru și la televiziune, dar a durat mai mulți ani departe de camerele de luat vederi, pentru a forma familiei sale.

În 2008 a lucrat în filmul Light Forest , în regia lui Jorge José Pstyga și Ofelia Escasany , cu Fernando Lúpiz și Jorge Dorio . 1

În 2009 el a devenit interesat de lumea producției de artiști cu fratele său Martín Carrizo . El a avut , de asemenea , propriul său teatru de studio pentru băieți numit „Caramelito Workshop“. 2

Viața privată

Young a avut o relație cunoscută cu jurnalistul Guillermo Andino . 3

Caramelito a fost căsătorit de mai mulți ani cu Damián Giorgiutti, cu care a avut doi fii Lorenzo și Benito 4 . Fratele său este un prestigios baterist și muzică de producători Martín Carrizo , care a venit să se joace cu Gustavo Cerati , și este considerat unul dintre cei mai buni tobosari care au dat țara sa în ultimii 20 de ani în luna mai .

Filmografie

  • 2006: Lumina pădurii .

TV

  • 2014: Caramelito mereu cu tine , pentru Canalul 9 , cu producerea de Kapow și Diego Alcalá . 6
  • 2012: Babilonul . 7
  • 2011: Sonics, o istorie de piatră . 8
  • 2008: Lumina pădurii .
  • 2006: Cântând pentru un vis .
  • 2003: The Ark de Caramelito , din mâna lui Reina Reech . 9
  • 2000: Casa Caramelito
  • 1999: Caramelito si tu .
  • 1997/1998: Caramelito băț .
  • 1995/1996: Nico .
  • 1994: Masculii
  • 1994: Amigovios .

Teatru

  • 2016/2017: Cântând pe masă , lângă Martín Ruiz , la Teatrul Auditorium din Mar del Plata . Exprimate a fost completat de Juan Manuel Besteiro , Nicolás Serraiti , Laura Bertonazzi , Ayelén Godoy și Nicolás Acosta . 10
  • 2013: Pied Piper din Hamelin , aproape de Florencia Otero și Germán Tripel .
  • 2008: Mai mult decât prieteni – Premier Teatru cu Marcelo de Bellis , Alberto Martin , Silvina Luna , Diego Pérez și Silvio Klein .
  • 2006: Spectacole “Caramelito”
  • 2005: Show -ul divorțată , înlocuind Catherine Fulop . Împreună cu Ana Acosta , Julia Zenko , Jessica Schultz și Victoria Carreras . În cazul în care el a făcut turul coastei și funcțiile din Madrid .
  • 2004: Fabrica Caramelito .
  • 2003: O excursie cu Caramelito .
  • 2000: Casa Caramelito .
  • 1999: Caramelito si tu . 11

Discografie

  • 2003: “Caramelito” (disc de aur) 12
  • 2000: “Casa Caramelito” (disc de aur)
  • 1999: “Caramelito și tu” (aur și platină disco)
  • 1997: “Caramelito Barra” (disc de aur)

Unele melodii interpretate

CARAMELITO IN BAR (1997):

  • Caramelito în Barra
  • Mutați coada
  • urmele noastre
  • prietenul meu
  • Uni Doli Tua
  • Bailemos
  • Fiecare este la fel
  • Pentru mine mi se părea
  • pasionat

CARAMELITO Y VOS (1999):

  • raring
  • La mulți ani,
  • mulțumesc
  • Tipul ăla mă face să mă cădea în apă
  • exercițiu zâmbet
  • Superecológica
  • cartea
  • mama dulce
  • Signosón
  • Ei sunt prietenii tăi
  • Este muzica

CARAMELITO CASA (2000)

  • Porfi
  • Te uiti in mine
  • însoțitorul tău credincios
  • Unu, doi și trei
  • Inima ta de lângă a mea
  • Cu magia ta
  • Somn cu muzica
  • stâncă

CARAMELITO (2003)

  • Te uiti in mine
  • Porfi
  • Consuelito
  • Cu magia ta
  • Dl Cutie poștală
  • M-am îndrăgostit
  • sos gelos
  • Somn cu muzica
  • cântec de dormit
  • însoțitorul tău credincios
  • mulțumesc

Premii și nominalizări

  • Winner Starfish Award 2017 pentru cele mai bune pentru copii „s spectacol de figura pe masa Cantando . 13
  • Nominalizat pentru “Don Segundo Sombra” 1997 Awards ca cel mai rau sofer. 14

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://www.cinenacional.com/persona/cecilia-carrizo
  2. Înapoi la partea de sus↑ http://www.pronto.com.ar/articulo/looks/21-anos-inicios-metamorfosis-cecilia-caramelito-carrizo/20150526132938175947.html
  3. Înapoi la partea de sus↑ http://www.primiciasya.com/la-mujer-andino-revelo-que-el-conductor-salio-caramelito-n1154468.html
  4. Înapoi la partea de sus↑ http://ar.cienradios.com/como-crecieron-cecilia-caramelito-carrizo-compartio-una-foto-con-sus-hijos/
  5. Înapoi la partea de sus↑ https://www.antesydespues.com.ar/cecilia-carrizo/
  6. Înapoi la partea de sus↑ http://exitoina.perfil.com/2014-02-04-233637-cecilia-caramelito-carrizo-vuelve-la-tv/
  7. Înapoi la partea de sus↑ http://www.lanacion.com.ar/1507104-que-es-de-la-vida-de-caramelito
  8. Înapoi la partea de sus↑ http://www.imdb.com/name/nm1359210/
  9. Înapoi la partea de sus↑ http://www.clarin.com/extrashow/arca-caramelito_0_SkiZYx-gCte.html
  10. Înapoi la partea de sus↑ http://www.enterartemdp.com/2017/caramelito-carrizo-martin-ruiz-escena-estrena-cantando-la-mesa/
  11. Înapoi la partea de sus↑ http://www.redteatral.net/actores-cecilia-carrizo-47553
  12. Înapoi la partea de sus↑ http://www.redteatral.net/actores-cecilia-carrizo-47553
  13. Înapoi la partea de sus↑ http://elretratodehoy.com.ar/2017/02/12/cecilia-caramelito-carrizo-siento-que-en-el-verano-mar-del-plata-es-como-el-centro-del -Tara /
  14. Înapoi la partea de sus↑ http://www.archivo.pagina12.com.ar/1998/98-05/98-05-05/pag26.htm