Brandon Routh

Brandon James Routh ( 9 din octombrie ca 1979 , Des Moines , Iowa ) este un actor american și fost model de sex masculin. A crescut în Iowa înainte de a se muta la Los Angeles pentru a urma o cariera in actorie, mai târziu , apărând în mai multe seriale de televiziune la începutul anilor 2000. În 2004, el a fost ales în titlu rol în filmul din 2006, Superman Returns . În prezent , stele ca Ray Palmer în seria Arrow , The Flash și Legends of Tomorrow .



Biografie

Primii ani

Routh, al treilea din patru copii, sa născut în Des Moines , Iowa , fiul lui Katie, un profesor, și Ron Routh, un tâmplar. Sora lui Routh, Sara Routh, este o cântăreață. Brandon este pe jumătate indian și engleză . Routh a crescut în Norwalk , Iowa , care a fost situat la aproximativ 100 mile sud de Woolstock , orașul nașterii lui George Reeves , al doilea actor pentru a juca Superman . Routh a fost , de asemenea , un fan de benzi desenate și filme Superman.

Routh a participat la Universitatea din Iowa pentru un an, care aspiră să fie un scriitor. Routh a spus că el a fost spus a fost o foarte mult ca Christopher Reeve , care jucase rolul lui Superman. fostul director său l -au semnat în sus , din cauza asemănării, asigurându -se că el a crezut că Routh va fi aruncat ca Superman în cazul în care a existat un alt film din serie.

Cariera timpurie

În 1999, Routh a părăsit Universitatea și sa mutat la New York și apoi la Los Angeles , unde a urmat o cariera in actorie plin – de timp, aparand pentru prima data ca un plus în muzica video pentru Christina Aguilera , ce vrea o fată . Primul ei rol a fost în mod regulat scurt seria de televiziune ABC în 1999, Odd Man Out . În 2000, el a avut un rol în al treilea sezon al serialului de televiziune MTV, netăiată . Routh mai târziu , a apărut în Gillmore Girls , și a apărut în mod regulat pe One Life to Live , jucând Seth Anderson, 23 mai 2001 până la 17 aprilie 2002.

Routh mai târziu , a apărut pe Cold Case , Will & Grace și Oliver Beene . În acest timp, el a lucrat ca un chelner într – o locație populară la Hollywood, Lucky Strike Lanes, și a distribuit un apartament cu sora lui.

Rolul Superman

Warner Bros a început în căutarea pentru un actor de relansare a francizei Superman . au fost luate în considerare Mulți actori, inclusiv Nicolas Cage (care la un moment dat a semnat pentru rolul) și Tom Welling , stele din Smallville . Când Bryan Singer a fost ales director, el a insistat asupra faptului că un actor necunoscut a fost ales în rolul, în tradiția de a alege cele mai cunoscute din toate Superman, Christopher Reeve .

Routh auditie pentru rolul și a fost descoperit de către Singer după ce a văzut audiția caseta video a lui Routh. Singer și Routh întâlnit la 13 august 2003 și Singer a decis să aleagă ea pentru rolul, deși el nu a spus Routh până la două luni mai târziu. Alegerea Routh a fost anunțat în octombrie 2004, ceea ce face Routh o „celebritate“. Filmarea pentru Superman Returns început în Australia , februarie 2005. Filmul a avut premiera in SUA pe 28 iunie 2006.

Routh a spus că el se temea că performanța lui semăna cu cea a Christopher Reeve. Routh declară că speră ca performanța sa „pentru a reaminti oamenilor să Christopher Reeve în timp ce ei văd un nou Superman“. Routh „s comentarii sunt pozitive , în general, cu Newsweek spunând că«ușor devine celebru cu rolul legendar.» Cu toate acestea, criticul de film Roger Ebert crede că „Routh îi lipsește carisma ca Superman și Clark Kent ghici ca nu ar trebui să – l aibă.“ Routh semnat să apară în două continuări la potențialul de film, dar din cauza rezultatelor slabe de box – office nu sa întâmplat niciodată.

În 2006 , premiile Spike TV, Routh a câștigat premiul pentru „Cel mai bun super – erou“ , ca Superman în Superman Returns, bate printre altele, „ Hugh Jackman “ și „ Wolverine “.

În august 2008, Warner Bros a anunțat oficial că a intenționat pentru a reporni franciza Superman. Routh încă a dorit să reia rolul, potrivit presedintelui DC Comics „ Paul Levitz “. În 2009, cu toate acestea, contractul Routh pentru a juca rolul lui Superman într – un alt film a expirat, dar spune că ar dori să se întoarcă în cazul dat oportunidad.Sin Dar actorul britanic Henry Cavill ” a fost ales pentru a juca Superman repornire a seriei, Omul de oțel

Viața personală

Routh a fost actrita Courtney Ford intalniri. Cei doi sa întâlnit atunci când Routh a lucrat ca ospătar. Routh și Ford locuiesc în Los Angeles din anul 2006, atât a apărut în filmul scurt Negarea , care a fost prezentat la festivalul de film de la Las Vegas.y ambele sunt căsătoriți din 2007. În 2012 Routh a anunțat că va tată fiul pe nume Leo James .ha cunoscut actor Kal Penn, co-star în Superman Returns , timp de mai mulți ani în timpul a trăit în Los Angeles .

Sora lui Routh, Sara, are un cântec intitulat „Tu ești niciodată plecat“ la Sound of Superman , albumul de companie coloana sonora a filmului.

Routh este , de asemenea , un joc ventilator și video player World of Warcraft .

Filmografie

Filmografie

an titlu caracter notițe
2006 Karla Tim Peters
2006 Superman Returns Superman / Clark Kent
2006 Uite, sus în cer: Povestea uimitoare de Superman însuși documentar
2008 azvârlitură James producător
2008 Zack și Miri fac un film porno Bobby Long
2009 Viața este fierbinte în Cracktown Sizemore
2009 cascadori Kirby Popoff
2009 Tabelul pentru Trei Scott Teller
2009 Cascadorii dragostei însuși camee
2010 neconceput Agent Jackson
2010 Scott Pilgrim vs. Lumea Todd Ingram
2011 Dylan Dog: Dead of Night Dylan Dog
2012 Săgeți Crooked Joe Logan
2014 Lipsește William James Anderson
2015 400 de zile Căpitanul Theo Cooper
2016 A pierdut în Pacific Mike

TV

an serie caracter notițe
1999 Odd Man Out Connor Williams
2000 dezbrăcat merge cu greu prin apă 4 episoade
2000 Gilmore Girls Jess
2001 – 2002 One Life to Live Seth Anderson
2003 Cold Case Cuplu Henry Phillips
2004 Will & Grace Sebastian
2004 Oliver Beene Brian
2005 Awesometown Oficial Dino Wong
2006 Batman John Marlowe / Pretutindeni Man
2008 FRICA IN sINE polițai
2010 – 2011 Chuck Daniel Shaw 12 Episoade
2012 – 2013 Parteneri Wyatt 13 Episoade
2013 – 2014 ales Max Gregory 6 episoade
2014 reactii necontrolate Steve 2 episoade
2014 înrolat Brandon Stone 2 episoade
2014 Millers Ofițer de piatră
2014 – 2016 săgeată Ray Palmer / Atom 20 de episoade
2014 Cele nouă vieți de Crăciun Zachary Stone Telefilm
2014 – 2016 Flash Ray Palmer / Atom 2 episoade
2016 – Prezent Legendele de mâine DC Ray Palmer / Atom