Boris Kodjoe

Boris Frederic Cecil Tay-Natey Ofuatey-Kodjoe 1 ( Viena , Austria , 8 martie din 1973 ), mai bine cunoscut sub numele de Boris Kodjoe , este un actor american de origine austriacă și fost model. El este , probabil , cel mai bine cunoscut pentru rolul său ca mesager care a devenit un agent de sport Damon Carter de pe Showtime în serialul de televiziune Soul , și pentru rolul său ca David Taylor în filmul Evanghelia . În plus, el a jucat Steven Bloom în 2010 , în seria de televiziune Undercovers ca Luther West în filmul Resident Evil: Afterlife și continuarea lui Resident Evil: Retribution .



Biografie

Kodjoe sa născut la Viena, Austria, fiul lui Ursula, un psiholog german, și Eric Kodjoe, un medic ghanez.

Numele lui este rus , și vine de poetul și scriitorul Boris Pasternak .

Cariera

El a jucat mesagerul care a devenit un agent de sport Damon Carter in serialul de televiziune Showtime : Soul Food .

A jucat , de asemenea , David Taylor în filmul Evanghelia .

În 2010 ea a dat naștere la Steven Bloom în serialul de televiziune Undercovers .

El sa alaturat distributiei a filmului Resident Evil: Viața de Apoi , unde a jucat Luther de Vest , la scurt timp după ce a reluat Luther acum în continuare, Resident Evil: Retribution .

Filmografie

Filme

  • Cei aleși (1999-2006)
  • Love & Basketball (2000)
  • Brown Sugar (2002)
  • A doua dată în jurul serialului TV (2004)
  • Mediul de timp greu (2004)
  • Evanghelia (2005)
  • Vreodată ce vrea ea (2006)
  • Reuniune de familie Madea lui (2006)
  • Totul Despre noi (2007)
  • Starship Troopers 3: Marauder (2008)
  • Alice Upside Down (2008)
  • Surogate (2009)
  • Resident Evil: Afterlife (2010)
  • Undercovers (2010)
  • Confidentul (2010)
  • Clonele (2010)
  • Take The Stand (2011)
  • Resident Evil 5: Răzbunarea (2012)
  • Nurse 3D (2013)
  • Dependent (2014)

serial TV

  • Nip / Tuck (2007)
  • Casa Tyler Perry a Payne (2009)
  • ajun
  • Noi toți
  • Jumătate & Jumătate
  • publică din Boston
  • Crossing Jordan
  • Lopez Tonight (2010)
  • Ultimul om de pe Pământ (2015)
  • CAPE TOWN (2016)

Videoclipuri muzicale

  • ” Special Red Light ” – TLC
  • ” Never Let You Go ” – Faith Evans

Apariții

  • America Next Top Model de Ciclul 4 (2005)

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://aalbc.com/reviews/boris_kodjoe.htm