BB Gandanghari

Cariño-Padilla Rustom ( 4 din septembrie ca 1967 ) , cunoscut artistic ca BB (Bebe) Gandanghari , este o actriță transsexual și modelul comercial Filipine . Ea este sora mai mare a actorilor Romel și Robin Padilla și sora lui mai tânără Royette Padilla .



În ianuarie 2009, după întoarcerea de la EE. UU. Ca transsexual, a fost redenumit cunoscut sub numele de BeBe / BB Gandanghari . 1 2

Filmografie

TV

  • Cool Center – GMA (2009-2010)
  • Cinemaserye SRO : Rowena Joy – GMA (2009)
  • Eva Fonda – ABS-CBN (2008) ca Patty
  • Super Inggo 1.5 – ABS-CBN (2007)ca alter egoul Super Inday lui
  • Vendeta – GMA (2007) ca Alfie Camba
  • AAlog-Alog ca Rust
  • Komiks: Fun Haus ca Ringa Maestru
  • Pinoy Big Brother Celebrity Edition – ABS-CBN (2006)
  • Roata Norocului – ABC (2001)
  • Saan Ka Man Naroroon – ABS-CBN (1999)
  • Pintados – GMA (1999)
  • Povești de dragoste GMA – GMA (1996)
  • Spotlight Drama Special – GMA (1994)
  • GMA telecine Speciale – GMA (1993)
  • 17 Bernard Club – ABC (1993)
  • Valiente – ABS-CBN / GMA (1994)
  • Masa de prânz Data – GMA (1992)
  • Davao, Ang Gintong Pag-Asa – RPN (1991)

Filme

  • Inimi fericit (2007)
  • Zsa Zsa Zaturnnah, ze Moveeh (2006)
  • Yamashita, Tigrului Treasure (2001)
  • Bilib Ako Sa’yo (1999)
  • Ganito na akong Magmahal (1998)
  • Bilang Na Araw Ang Mo (1996)
  • Maruja (1996)
  • Povestea Jessica Alfaro (1995)
  • Sana Dalawa ang put ko (1995)
  • Hindi Magbabago (1994)
  • Mistah (1994)
  • Brat Pack (1994)
  • Ikaw (1993)
  • Gagay, Ang Prinsesa Ng Brownout (1993)
  • Kapag Iginuhit ang ng Hatol El (1993)
  • Hanggang Saan Hanggang Kailan (1993)
  • Ngayon la Kailanman (1992)
  • Narito ang pune Ko (1992)
  • Magnong Rehas (1992)

Premii

  • 1992 Premiile PMPC stele pentru TV – Cel mai bun New Male TV Personalitate.
  • Gawad Urian Premiul 2007 Cel mai bun actor
  • 2009 Premiile Fundației Naționale Kidlat Gazdă

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ Rustom Padilla este acum Bebe Gandanghari PEP.Ph
  2. Înapoi la început↑ “La revedere Rustom Padilla Bebe Gandanghari Hello” . ABS-CBN.com. 19 ianuarie 2009.