Bárbara Carrera

Bárbara Carrera (n. 31 decembrie din 1951 în San Carlos (Nicaragua) ). Este o actriță de film și televiziune și fostul model de Nicaragua.



Interpretarea lui cel mai popular a fost ca fata Bond (Bond Girl) Fatima Blush în filmul Never Say Never Again , în 1983 , schimbul de acord cu Sean Connery , Kim Basinger , Max von Sydow și Klaus Maria Brandauer .

Un alt aspect important al Barbarei în film a fost în filmul din 1989 , Loverboy , ca femeie de afaceri Alexandra „Alex“ Barnett.

Filmografie

  • AMY (2 episoade, 2004)
  • Nu mă răni (2003)
  • Paradise (2003)
  • Panică (2001)
  • Asta „70s Show (1 episod, 2000)
  • Coo Coo Cafe (2000)
  • Alec la salvare (1999)
  • JAG (1 episod, 1998)
  • Trezindu Horton (1998)
  • Iubirea este tot (1996)
  • Dosarele Rockford: Nasul Knows Top (1996) (TV)
  • (1995) chirurg (TV)
  • Ruleta rusă – Moscova 95 (1995)
  • “Fortune Hunter” – (1 episod)
  • Noaptea Archer (1994)
  • Tryst (1994)
  • Punctul de impact (1993)
  • Lakota Moon (1992) (TV)
  • Murder in Paradise (1990) (TV)
  • Mama vitregă Wicked (1989)
  • Loverboy (1989)
  • Dragoste la Stake (1988)
  • Emma: Regina Marea de Sud (1988)
  • La performanțe slabe (1987)
  • Dallas (25 de episoade, 1985-1986)
  • Gâște Wild II (1985)
  • Păcatele din trecut (1984) (TV)
  • Never Say Never Again (1983)
  • Lone Wolf McQuade (1983)
  • Matt Houston (episod – pilot, 1982)
  • Eu, juriul (1982)
  • Condorman (1981)
  • Masada (1981)
  • Când timpul a fugit … (1980)
  • Centennial (1978)
  • Insula doctorului Moreau (1977)
  • Embryo (1976)
  • Gunfighter master (1975)
  • Puzzle de Copil Downfall (1970)