Anita Pallenberg

Anita Pallenberg ( 25 ianuarie din 1944 , Roma , Italia ) este un model de , actrita si designer de moda . rockeri Musa în anii ’60 și ’70împreună cu Marianne Faithfull . 1



Biografie

Este renumit pentru a fi prietena a doi chitariști ai Rolling Stones : în primul rând , Brian Jones , din anul 1965 pentru a 1967 , iar mai târziu a devenit partener Keith Richards din 1967 până în 1980 , cu care a avut trei copii: Marlon (1969, al cărui nume a fost în onoarea la Marlon Brando , prieten al cuplului), păpădie Angela (1972) și Țara Jo Jo (03/26/1976 – 06/06/1976), a cărui moarte de la moarte subită doar trei luni a început criza dintre părinții lor . 2

Fiica unui artist italian și un secretar german , manipulate aceste limbi fluent inca din copilarie. După Londra , a locuit în Germania și în New York , unde sa alăturat Teatrului de viață și Fabrica de Andy Warhol . Naționalitatea este american .

El sa bucurat de asemenea , unele faima ca o actrita, cu toate că filmele sale nu erau bine cunoscute. Acestea includ Barbarella (1968) și de performanță (1968, dar nu a lansat până în 1970), în cazul în care el împărtășește scene cu Mick Jagger .

Romanul “Outfielder Rolling Stones” scriitor ecuadorian Luis Alberto Bravo, relatează episoade din iulie 1979 de Sud Salem, New York. Când Scott Cantrell, un băiat de șaptesprezece ani sa încheiat viața lui pentru a trage cu un pistol deținut de Keith Richards.

Filmografie

  • 1967 – Un grad de Murder
  • 1968 – Wonderwall
  • 1968 – Candy
  • 1968 – Barbarella
  • 1969 – Dillinger este mort
  • 1969 – Michael Kohlhaas – Der Rebell
  • 1970 – Performanță
  • 1972 – non Umano Uman
  • 1976 – sticla Berceau
  • 1998 – Dragostea este diavolul: Studiu pentru un portret al lui Francis Bacon
  • 2001 – IV absolut FABULOS – Episodul IV “magar”
  • 2002 – hidoasă Man
  • 2006 – Mister Lonely
  • 2007 – Go Go Tales
  • 2009 – Chéri

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ „Povești de dragoste, sex si rock ‘ .
  2. Înapoi la început↑ „Queens 60“ (în ziarul argentinian) . 15 octombrie 2004 . Accesat la 27 noiembrie a 2015 .