Anama Ferreyra

Ana María Ferreyra ( Campo Belo , Minas Gerais , 20 din octombrie ca 1951 ), artistic cunoscut sub numele de Anama Ferreyra sau Anama Ferreira , este un fost model, animatoare, proiectant, antreprenor si actrita brazilian naționalizată Argentina , o țară unde a dezvoltat cariera extinse.



Cariera

Născut în Brazilia , el a călătorit în Argentina Young în luna aprilie 1976 de , la doar 10 zile și sa încheiat în sus complet care se încadrează în dragoste cu această țară, unde a început ca un model de pistă pentru designer. El a lucrat ca un model de care prezintă în cărți foto. De asemenea , el a făcut prezentări în Paris .

El a lucrat în mod național și internațional mare și de lux arată , împreună cu alți tovarăși ai timpului ca Tête Coustarot , Patricia Miccio , Carmen Yazalde , Teresa Calandra , Adriana Costantini , Beatriz Domínguez și Mora Furtado . 1 a fost evidențiată ca un model de moda pentru branduri internaționale , cum ar fi Paco Rabanne și Courreges și reviste: Vogue , Bazaar , Cosmopolitan si Elle .

A studiat teatru cu Franklin Caicedo și Augusto Fernándes ; stand-up cu Alejandro Angelini . 2

Filmul a avut o lucrare remarcabilă în două filme de comedie. Unul, albastru Commandos în acțiune (1980) de către Emilio Vieyra , cu Jorge Martínez și Germán Kraus . Iar celălalt a fost Brigada Exploziv Împotriva Ninjas (1986) cu Emilio Disi , Gino Rennie , Berugo Carámbula , Alberto Fernández de Rosa și Moria Casán . 3

În anii ’80 , sa alaturat distributiei din comedia biroul de știri , de lucru cu figuri importante , cum ar fi Beatriz Bonnet , Gianni Lunadei , Juan Carlos Mesa , Cris Morena , Adriana Salgueiro , Horacio Taicher , printre altele. 4

În radio, el a condus Anama si rau de mare , de AMLA Marea. În teatru, el a făcut stand up Standenpatas și mai multe spectacole.

Din 1999 și până în 2003 a condus programul său de modelare pe abordări și modele, stil Anama , care a fost difuzat de Plus prin satelit Canal.

Fondata la sfarsitul lui 1990 propria lor școală și modele profesionale unei agenții de formare numite Colegio Anama Modele de lucrări în Córdoba Av 966. În cazul în care cifrele au apărut ca Romina Gaetani , Soledad Fandiño , Mariana de Melo și Florencia Fabiano , printre altele.

În prezent, o data 2017, este efectuarea completarea BA sale. În Drept la Universitatea Argentina Company ( UADE ).

Viața privată

În 1994 ea a fost mama singura lui fiică pe care a numit TAINA Laurino.tiene de asemenea , doi copii adoptați cu partenerul său actual

Filmografie

  • 1980: Albastru comandouri în acțiune .
  • 1986: Exploziv Brigada Împotriva Ninjas .

TV

  • 1980: o terasă cu vedere la mare , cu Juan Alberto Mateyko .
  • 1983/1988: Tabelul News .
  • 1983: Nicio rețea .
  • 1984: al naibii Dwarf .
  • 1984: Romantic comedie .
  • 1985: Clasa Up .
  • 1987: Gang aventuros .
  • 1992: 360, toate pentru a vedea .
  • 1993: Tudo Bem .
  • 1998: Movete .
  • 1998: Notishow , cu Jorge Guinzburg .
  • 1999/2003: Stil Anama .
  • 2003: Întotdeauna bine , de Canal 13
  • 2003: Son Amores (al doilea sezon).
  • 2006: Oye mi Canto .
  • 2006: Palermo Hollywood Hotel .
  • 2006: Timpul nu se oprește .
  • 2009: Bdv (Cronicar).

Teatru

  • 2008: Femeie .
  • 2011: Pedime ce vrei (Stand-Up Gauchito).
  • 2012: grupul de comedie Boris .

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://www.lagaceta.com.ar/nota/63311/Informacion_General/Con_53_a%C3%B1os_Carmen_Yazalde_sigue_desfilando_como_20.html
  2. Înapoi la partea de sus↑ http://www.alternativateatral.com/persona84059-anama-ferreira
  3. Înapoi la partea de sus↑ http://www.cinenacional.com/persona/anama-ferreira
  4. Înapoi la partea de sus↑ http://www.nuestrosactores.com.ar/index.php/component/search/Anam%25C3%25A1%2BFerreira?ordering=&searchphrase=all