Ana María Cassan

Anne-Marie Paillard , mai bine cunoscut sub numele de Ana María CASSAN ( Paris , decembrie, iulie ca 1936 – ibidem , decembrie, septembrie ca 1960 ) a fost un model și actriță franceză de rasă în Argentina .



Cariera

La sfârșitul anului 1945 -Doar a terminat al doilea război mondial (1939-1945) – a jucat în filmul Sylvie et le Fantome , în regia lui Claude Autant-Lara , cu Francois Perier , Lise Tópart , Jacques Tati (cum ar fi fantoma în primul său film de acțiune), 1 Michel Piccolí , Odette Joyeux (ca Sylvie), Gabrielle Fontán , Claude Marcy , Marguerite Cassan și Pierre Larquey . Filmul a avut premiera pe 6 februarie 1946. Ana María CASSAN apare ca Anne-Marie Paillard, într – un rol de sprijin (el a fost de 10 ani); 2 în film a lucrat , de asemenea , un actor pe nume François Paillard . 3

În 1950 sa mutat cu părinții săi în orașul Buenos Aires (Argentina), unde a participat la liceu.

Lady de mare farmec și frumusețe delicată, aproape imediat a început să lucreze ca model de publicitate grafică și romane grafice jucat in.

În 1952 ea a fost ales Printesa de televiziune Argentina, în primul concurs de acest gen, realizat de jurnalistul Mendy pe 7 canale (Buenos Aires).

Numele lui de naștere a fost Anne-Marie Paillard, a dobândit numele de familie Cassan ca un nume de scenă după căsătorie (în 1953, la vârsta de 16 ani) , cu tânărul antreprenor 4 Buenos Aires , Carlos Marcelo Cassano (f. 2016). 5

A avut un debut de bun augur film de lung metraj în timpul epocii de aur cu filmul Dress Repetiție , în regia lui Mario Lugones , in care joaca Alberto Closas , Nelly Panizza și Santiago Gómez Cou . Acest film ia adus premiul pentru revelația feminină acordat de Asociația Criticilor de Film din Argentina, un premiu care a fost contestată de către Asociația Argentina a Actorilor , din moment ce actrita a trebuit să fie numit de Nina Nino (actriță distinsă carieră radială ) din cauza accentului său puternic francez.

Aproape întotdeauna prima figură feminină co – a jucat cu personaje importante , cum ar fi José Cibrián , Ana María Campoy , Malisa Zini , Duilio Marzio , Luis Dávila , Beto Gianola , Olga Casares Pearson , pe Angel Walk , și frații Tono și Gogo Andreu , printre altele.

Argentina , la televiziune a făcut un ciclu special Musicaluri în 1955 , alături de Miguel Ligero , Marcos Zucker și Beatriz Bonnet numit Mar del Plata 1900 . 6

În 1960 el a filmat cel mai recent film la Paris, Pantalaskas , regizat de cineastul Paul Paviot (n. 1926).

Decembrie din septembrie ca 1960 , Ana María Cassan sa sinucis sub o profundă stare depresivă , la Paris, cu doar 24 de ani. Cauzele acestei determinări tragice printre ei, relația pe care a avut -o cu regizorul Paul Paviot- nu au fost niciodată clarificate. 7

Filmografie

  • 1946: Sylvie et le Fantome , ca un copil. 2 3
  • 1954: Peștera lui Ali Baba .
  • 1955: repetitie .
  • 1955: În sudul paralela 42 .
  • : 1956 cuburi de gheață .
  • 1956: Enigma de mujer .
  • 1957: Sărbătoarea diavolul .
  • 1957: Alb Continent .
  • 1958: Numirea cu viață . 8
  • 1960: Pantalaskas (film francez).

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ scena film Sylvie et le Fantome , video postat pe siteul YouTube.
  2. ↑ Salt la:a b Tab Anne-Marie Paillard pe site – ul IMDb (Internet Movie DataBase). Anne Marie Paillard menționează că a reprezentat un copil.
  3. ↑ Salt la:a b Tab Anne-Marie Paillard , în franceză, publicat în (Franța) site – ul Allocine.
  4. Înapoi la început↑ Potrivit pentru Monitorul Oficial al Argentinei , pânămai 1951 un Boite Carlos Marcelo Cassano deținut restaurantul King Club, situat la 937 Cordova Street în orașul Buenos Aires. ( A se vedea de știri).
  5. Înapoi la început↑ Obituary Carlos Marcelo Cassano , publicat pe 12 mai 2016 în siteul Dateas (Buenos Aires).
    Carlos Marcelo Cassano qepd, a murit pe 11 mai, 2016. Fiii tăi și nepoata ta te respingi cu dragoste profundă.
  6. Înapoi la partea de sus↑ http://teleficcionesdeljilguero.blogspot.com.ar/2012/10/1955.html
  7. Înapoi la partea de sus↑ Anne Marie Cassan , video postat pe siteul YouTube.
  8. Înapoi la partea de sus↑ http://www.cinenacional.com/persona/ana-maria-cassan