Alan Ritchson

Alan Ritchson (născut 28 noiembrie ca ca 1984 în Grand Forks , Dakota de Nord , Statele Unite ) este un actor, cântăreț și model. El este cunoscut pentru cariera de model și de a participa în seria de televiziune Smallville și Blue State Mountain .



Biografie

Primii ani

Ritchson sa născut în Grand Forks , Dakota de Nord ; fiul lui David, un sergent major în Forțele Aeriene, și Vickie, profesor de liceu. Este mijlocul a trei frați; Eric, cel mai mare și Brian, cel mai tânăr. In timpul copilariei sale, familia sa mutat la Rantoul , Illinois . Zece ani , familia Ritchson în cele din urmă stabilit în Niceville , Florida . 1 a participat Niceville Liceul și a absolvit în 2001.

Cariera Modelare

Și- a început cariera ca un model Abercrombie și Fitch catalog și lenjerie de corp , de asemenea , modelat pentru internationaljock.com site – ul on – line. 2

Acționând în carieră

cariera de actor include un rol în Măcelarul , la fel ca în Fired Up! . În 2007, el a jucat in Beowulf . În 2013, el a apărut în a doua parte a foamei Jocuri , Jocurile foamei: ardere , joc Gloss.

carieră în domeniul muzical

Acesta include un album independent , numit Aceasta este data viitoare , lansat la sfârșitul anului 2005.

Discografie

  • Aceasta este data viitoare (2006)

Filmografie

cinema
an titlu hârtie notițe
2006 Deși SORȚII ofițer al armatei film TV
Măcelarul marca
2007 abur Roy
2008 Justice League: New Frontier Aquaman / Arthur Curry voce; Direct pe DVD
Rex cursă
2009 Fired Up! Bruce
Midnight Bayou Lucian Manet film TV
2013 Jocurile foamei: să ia foc Gloss
2014 Testoasele Ninja Raphael
2015 Nunta Ringer trage un pui de somn
Lazer Echipa Adam postproductie
Blue Mountain State: The Rise of Thadland Thad Castle postproductie
2016 Testoasele Ninja: din umbră Raphael
2019 Shazam (benzi desenate) Shazam În pre-producție
televizor
an titlu hârtie notițe
2004 american Idol însuși Sezonul 3, Episodul 1
2005-10 Smallville Arthur Curry / Aquaman 4 episoade
2009 Față de caz Episodul: „Nu legand bine …“
2010-11 Albastru Mountain State Kevin Devlin “Thad” Castle exprimate principal; 39 episoade
2010 CSI: Miami Paul Arnett Episodul: Defalcarea de primăvară
2011 90210 Tripp Wilson Episodul: “The Enchanted Magarul”
2012 Fred: Show vaca expirată Episodul: „Vaca expirată“
2013 Hawaii Five-0 Freddie Hart Episodul: “Olelo Pa’a”
2014 Rebels Tyler Stokley Episodul: “Pilot”
Noua fata Matt Episodul: “Micro”
2015 dependenți de muncă Troy Torpey Episodul: “Speedo Racer”
Pot face asta însuși
jocuri video
an titlu hârtie notițe
2007 Beowulf: Jocul Beowulf

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://webcenters.netscape.compuserve.com/celebrity/becksmith.jsp?p=bsf_ritchson_rstar
  2. Înapoi la partea de sus↑ http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2010/11/blue-mountain-states-alan-ritchson-thads-quest-goat-balls-and-denise-richards.html