Absalom Rivers

Absalom De Los Rios ( Caracas , Venezuela , 3 iunie din 1983 ) este un actor și televiziune gazdă Venezuela . 1



Biografie

Născut în Caracas și este dintr – o familie care are radacini spaniole, numele său provine dintr – un pasaj biblic care spune că Absalom a fost al treilea fiu al lui David și adică Tată al Păcii. Acest actor și radiodifuzor a început cariera în 2002 , în timp ce studia calcul și ateliere de lucru paralele a fost studiat actoria la Academia de Radio, Film și Televiziune de RCTV .

În plus, în mediul de comunicare Absalom a fost, de asemenea, dezvoltat ca un model, cu nenumărate mărci de imagine care le-au dat de expunere publică.

În 2005 a continuat studiile, de data aceasta sub îndrumarea Levy Rossell și a fost în cursul acestui an, care a deschis porțile pentru prima dată la radio, ceea ce face 3 radionovelas de 94,9 FM și 100,3 FM, precum și în teatru, unde a gestionat montate pe mese cu lecturi dramatizate ciclu, teatru Levy Rossell.

Acest actor tânăr a primit primul său rol într-o telenovelă cu caramel și ciocolată, unde a servit ca contrafigura. Mai târziu, RCTV ia dat o oportunitate în cadrul romanului Trepadora și apoi a jucat personajul tânăr antagonistă în Calle Luna, Calle Sol.

În 2012 a început un nou proiect în mână cu Venevision dramatică Bun Dumnezeu , jucând Constantino, una dintre figurile principale.

În 2013 este de a face înregistrări pentru prima producție în HDTV Venevision , care este numit Secretele Lucia . 2

2014 intră ca Steaua canal de stat TVES pentru lansare ca un animator la primul program după schimbarea președinției în canal „ vedeți în dimineața .“ 3 Apoi , în 2015 a trecut o versiune unitate de noapte a programului numit „ Te uiți la noapte “. 4

Filmografie

an teleserie caracter retea de televiziune
2013 Secretele Lucia Capul Bermúdez Venevision
2012 Dumnezeu Bun Constantino “Tino” Duran Venevision
2009 Calle Luna, Calle Sol Aldo Luján “The Boss” RCTV
2008 Trepadora RCTV
2008 Candy și „ciocolată Ulises TVES

Filme de scurt metraj

  • Maestra Vida .
  • Holocaust iubirii .
  • Magdalena a mea .

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ Biografiile – Absalom Rivers ” . RCTV.net . 24 august 2009 . Adus de 12 noiembrie 2015 .
  2. Înapoi la partea de sus↑ http://www.venevision.net/estrella/absalon-de-los-rios
  3. Înapoi la partea de sus↑ „ revista a lansat TVES te uiți în dimineața“ . correodelorinoco.gob.ve . Adus de 12 decembrie 2015 .
  4. Înapoi la partea de sus↑ „ a avut premiera program de divertisment luni TVES te văd pe timp de noapte” . avn.info.ve . Adus de 12 decembrie 2015 .