5.6.7.8 lui

5.6.7.8 anilor este o trupa japoneza de garage rock format în 1986 în orașul Tokyo .



Grupul este cunoscut pentru o scurtă apariție în filmul din 2003 Kill Bill Volumul 1, în regia lui Quentin Tarantino , prezentat jucând într – un Izakaya .

Membrii

formare efectivă

  • Yoshiko “Ronnie” Fujiyama – vocal , chitara
  • Sachiko Fujii – Acumulator
  • Akiko Omo – scăzută

Ex-membri [ edit ]

  • Yoshie – scăzută
  • Rico – chitară
  • Mikako – scăzută
  • Eddie – chitara
  • Aya – chitară
  • Yoshiko “Yama” Yamaguchi – Low

Discografie

albume de studio

  • 1991 : „ Anii 5.6.7.8 nu poate ajuta It! “
  • 1994 : ” Anii 5.6.7.8. “
  • 1996 : ” Bomb Twist “
  • 1997 : ” Pin Heel stomp “
  • 2002 : ” Teenage Mojo antrenament “
  • 2014 : ” Taniku Goten “

Compilaciones

  • 2003 : Bomb the Rocks: Single primele zile
  • 2003 : Recunoscute de aur a anilor 5.6.7.8
  • 2011 : Live at a treia Man