Category: designeri de moda din Mexic

Ximena Valero


Jimena del Carmen Valero Jarillo născut în Mexico City pe 26 mai 1977, și cunoscut sub numele de Ximena Valero este un designer de de modă mexican , 1 și câștigător al Premiului Internațional pentru Designerul Anului pentru Excelenta in seara de uzura de moda Miami Săptămâna 2007. 2 a făcut numele său în Tijuana martie și în prezent trăiește și lucrează în Los Angeles .

Biografie

Născut în Mexico City pe 26 ca arminden 1977 . Ea este fiica lui Dr. Jose L. Valero Salas, chirurg plastic, și Jarillo Carmen Yanez, învățătoare. În 1982 s- au mutat să trăiască în Tijuana . El a început să studieze moda si de cusut din Tijuana , la vârsta de 8 ani în timpul vacanțelor școlare, influențat de mama sa. De atunci, design vestimentar a devenit pasiunea lui, care l -au dus să studieze moda la Fashion Institute of Design si Merchandising , in apropiere de San Diego . El a început proiectarea femeilor „e hainele în primul său atelier din Tijuana , în sfârșitul anilor 90. În 1999 a cunoscut fotograf Seth Sabal cu care sa mutat la San Diego , iar mai târziu sa căsătorit în 2001. Cuplul sa mutat la New York , în cazul în care au fondat un studio fotografic , studio de fotografie de moda Sabal lui .

Ea a fost prezentat Grace Nichols , directorul executiv al Victoria Secret, de un angajat al studiului său. Ea a oferit să lucreze cu firma și a început să lucreze ca un ucenic în departamentul de design al Victoria Secret & Limited Brands . Dupa 4 – internship luni sa încheiat, el a început să lucreze ca un designer de liber profesionist din New York, unde a lucrat la prestigiosul Fashion Week primavara / vara anului 2006 , prezentând noile fețe ale Elite Model Management . 4

Sabal și Valero divorțat în 2006; sa mutat înapoi la zona Tijuana-San Diego. In urmatorii doi ani, dezvoltarea de noi modele care încorporează aspectul Frida Kalhlo creatiile sale de proiectare , de asemenea , haine și pantofi și rochii pentru animale de companie de sex feminin.

În 2007 sa mutat la LosAngeles , în cazul în care este actualul atelier și sala de expoziție dumneavoastră. Pe parcursul anului 2007 și 2008 participă la mai multe Săptămâna Modei din America Latină și Statele Unite și a fost câștigătorul Designerul Anului în eveningwear, acordat de Saptamana Modei la Miami 2007. La 14 octombrie 2008 a fost desemnat ca fiind unul dintre 15 membri ai Walk of Fame în Tijuana, selectat de Camera Națională de Comerț condusă de magnatul Tijuana José Galicot .

Contribuția sa cea mai mare la modă în 2009 a fost „Fashion transformabil“. Este de îmbrăcăminte care poate fi purtată în compoziții diferite. În 2010, posibilitățile de transformare a modei sale, pentru a crea „Moda transformabil-reversibile“, prin combinarea unui articol de îmbrăcăminte cu o culoare prim – plan și un fundal sunt duplicate. 5

Ximena și-a consolidat prestigiul internațional prin prezentarea colecțiilor lor în Tokyo, New York, Los Angeles, Miami, precum și în Paraguay, Mexic și Caraibe.

La 15 octombrie 2014, cu privire la moda Google+ 2014.

Ximena Valero purtat de personalități

Ximena Valero îmbrăcat , printre altele , la Paulina Rubio ,, 6 Alejandra Guzmán , Lorena Rojas, Jessica Alba ,, 6 Alicia Keys 6 și de la Reguera. De asemenea, supermodele Tiiu Kuik , Julia Dunstall , Cintia Dicker , Juliana Imai, Zuleyka Rivera Ciara si Daniela Kosan au purtat creatiile sale.

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ ” SUA designerul anului pentru a participa la Nevis Fashion Weekend ” . Antigua Sun . 07 iulie 2007 . Accesat la data de 02 octombrie 2008 .
  2. Înapoi la partea de sus↑ „Moda este peste tot și are multe fațete“ . El Universal . 28 aprilie 2007 . Accesat la data de 02 octombrie 2008 .
  3. Înapoi la partea de sus↑ „Oportunitatea este stea din Tijuana Fashion Week“ . San Diego Union-Tribune . 09 decembrie 2007 . Accesat la data de 02 octombrie 2008 .
  4. Înapoi la partea de sus↑ New York Fashion Week SS 2006 Opener http://models.com/fashionweek/view_album.php?set_albumName=SS06EML2
  5. Înapoi la partea de sus↑ http://compulsivas.com/omg-dress-vestidos-multiformas-de-ximena-valero/
  6. ↑ Salt la:a b c “No Reservations” . El Universo . 31 martie 2007 . Accesat la data de 02 octombrie 2008 .

José María Torre


José María Torre Hütt , mai bine cunoscut sub numele de José María Torre ( 4 noiembrie din 1977 , Mexico City ), este un actor mexican și designer de moda , care a început cariera la vârsta de cinci ani, ceea ce face comerț . În 1990 a lucrat la Amor de Nadie ca fiul lui Lucía Méndez . El este fratele actrițe Fátima și Andrea Torre .

Filmografie

  • Mario Baul
  • Revoluția (scurtă) (2006)
  • Daniel și Ana (2009) – Rafa
  • Musth (2009)

Telenovelele

  • Războiul Idolii (2017) – Isaac César Solar
  • Señora Acero (2016) – Larry „The Cheneque
  • Proprietarii de Paradise (2015) – Adán Romero
  • Lacrimi Crown (2012-2013) – Edmundo Hernández Chavero
  • Duelul Passion (2006) – Ángel Valtierra
  • Mizează pentru Love (2004-2005) – Luis Pedraza
  • Salomé (2001-2002) – José Armando Lavalle
  • Intruder (2001) – Aldo Junquera
  • Prima dragoste … la mii pe oră (2000-2001) – Bruno Baldomero
  • Carita de Angel (2000) – Leonel
  • Femeile pacaliti (1999-2000) – Ricardo
  • Elena live (1998) – iulie
  • Mi Pequeña Traviesa (1997-1998) – Tono
  • minciună Fericita (1996) – Benny
  • Marisol (1996) – Dany
  • Luz Clarita (1996) – Israel
  • șireturile roz (1994) – Daniel Armendáres
  • rude sărace (1993) – Luisito Santos
  • Carusel din America (1992)
  • Amor de Nadie (1990) – Richi
  • Cumpar acea femeie (1990) – Alejandro copil
  • O față în trecutul meu (1990) – Roberto (copil)
  • Mama mea a doua (1989) – Manuel Justino “Tino”

Programe

  • Timpul numit (1989) …. Sebastian (capitolul: “Uneori întoarce” )
  • Ce se întâmplă la noi? (1998)
  • Femeile, cazuri de viata reala (1997-2003; 4 episoade)

Filme

  • Mai negru decât noaptea (2014)
  • După Lucia (2012) – Joaquín
  • Seres: Genesis (2008) – Bernardo
  • Reëvolución (2007) – Miguel

Seria

  • Gossip Girl Acapulco (2013)
  • XY. Revista treilea sezon (2012; 7 episoade) – Tony Hernández
  • Proprietarii de Paradise (2015)
  • Señora Acero (2016)

Reality show

  • Fear Factor (câștigător)

Sergio Alcalá

Sergio Alcalá este designer de moda si artistul si conceptual mexican . Acesta este cel mai tanar designer de moda mexican în care participă la Săptămâna Modei Mexic debutând la vârsta de 22. 1 Revista de modă ELLE se referă la el ca Jean Paul Gaultier din Mexic și scrie stilul său atât de concentrat face ca persoana arata in acest moment. 2

Istoricul

Alcalá Sergio Rivero sa născut în Mexico City , la 10 martie , 1984. A crescut în orașul Morelia, Michoacan . Deoarece preadolescență sale performante obiect inspirat de arta în context și de îmbrăcăminte deja face. In adolescenta a luat cursuri în pictură și sculptură , care a dus la prima expoziție publică a creațiilor sale au fost urmate de instalații artistice și de artă conceptuală . Ea a studiat design vestimentar la orașul Institutul Dicormo de Morelia , iar în 2002 a început să prezinte primele gateway – uri independente. În 2005 a prezentat colecția sa de hârtie de moda-Pordio-retro-Deportivo la aniversarea postului de televiziune Tele-Michoacan , in colaborare cu grupul de muzica electronica Telefunka . Pentru teza sa , astfel el a creat studiile de concept și de colectare mexican Kitsch , Kitsch-contemporan – Ecléctico -Mexicano a fost punctul de plecare pentru cariera sa în mijlocul modei mexican și l -au propulsat internațional.

Sa mutat in Mexico City pentru a -si termina studiile lor și pentru a începe prezentările de zi cu zi Mexic Fashion Week. Alcalá a câștigat recunoașterea în mijlocul modei și a societății a capitalei mexicane datorită show -uri care însoțesc fiecare dintre prezentările colecțiilor sale, câștigând – l epitetul de showman al modei mexican. 3

În 2010 el a creat costumele pentru piesa ?? Sunt Jason, am 28 de ani ?? Fernando Muñoz Castillo a fost prezentat ca parte a celebrările bicentenarul Independenței Mexicului e Muzeul de Arta Populara din Mexico City.

Munca lui ca un designer de moda vândute în Mexic, Statele Unite ale Americii, Belgia, Germania, Franța, Brazilia și Australia.

În plus față de colecțiile sale de îmbrăcăminte, Alcala a colaborat cu diverse mărci în proiectarea unui pneu pentru o marca de masina italian, vesturario de jucării și desene animate, și capacul de notebook-uri școlare.

Alcalá a creat conceptul său de materiale , în scopul de a reutilizării atinge acest mod poate avea alte scopuri, „nu numai să te îmbraci oameni , dar au un scop ecologic și care aduce ceva pentru societatea noastră.“ 4

Mai mult decât atât, în prezent funcționează în domeniul educațional de predare la două universități la modă Mexico City.

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ Rocío Coronel (2010). „mexicani în lume“ . nicemagazine.com.mx . Adus de 23 martie 2011 . „Este cel mai tanar designer de moda mexican în care participă la Săptămâna Modei Mexic debutând la 22 de ani.“
  2. Înapoi la partea de sus↑ Juliet Lambert (noiembrie 2008). „DESIGNER SERGIO ALCALA FASHION” (în limba engleză) . I adap.info . Adus de 23 martie 2011 . „După cum Jean Paul Gaultier din Mexic și scrie stilul lui asa ca el sa concentrat face ca persoana arata in acest moment.“
  3. Înapoi la partea de sus↑ FN (ianuarie 2008). „Al 2 – lea Congres Artiștilor Tineri“ . FashionNews 37 . Adus de 23 martie 2011 . “Moda showman mexican.”
  4. Înapoi la început↑ „Sergio Alcalá” . pacífico.surfmusicfest.com / moda. 7 aprilie 2010 . Adus de 23 martie 2011 . „Nu numai ca să te îmbraci oameni , dacă tu nu ai un scop ecologic și care aduce ceva pentru societatea noastră.“

Carla Rigg

Carla Rigg ( Buenos Aires , 20, ianuarie ca 1960 ) este un fost model și designer lituanian . 1 2

El a trăit în Argentina, Mexic, Lituania și Spania. 1

Biografie

Familia lui a fost o parte din diaspora lituaniană, câteva mii de lituanieni care au trăit în exil din cauza ocupației sovietice a Lituaniei și a revenit în Lituania după declararea independenței (în 1990). 1

Părinții lui au venit în Argentina , după al doilea război mondial , datorită azil politic le -a furnizat cu președintele Juan Domingo Perón .

Argentina

Carla Rigg sa născut în districtul de Almirante Brown , 2 care face parte din Gran Buenos Aires – numit Karmen Aida Jakaviciute-Grimalauskaite merge Janaviciute . 1

Ea este fiica lui Liudas Jakavicius (1910-1998, pianist, regizor de teatru și autor al unui tango ) și Grazina Grimalauskaite (Grazyna Janaviciene-Jakaviciene-Grimalauskiene, casnică). 1

De asemenea , este nepoata Liudvikas Jakavičius (1871-1941, bancher, editor, jurnalist și aristocrat lituaniană). 3

Prin mama, artistul provine dintr – o familie cunoscută în lumea afacerilor din Lituania posoviética, fiind primul văr al Zenonas Janavicius (presedinte, CEO si actionar majoritar al AB Sparta, una dintre cele mai importante companii de textile din țările baltice ) .

Prin tatăl, Carla Rigg vine de la aristocrației lituaniană, așa cum este nepoata lui Honorata Grimalauskaitė-Jakavičienė, ducesa de Gryzmala. Dinastia Jakavicius-Grimalauskas isi are originile in secolul al XIII-lea, fiind unul dintre cele mai vechi și cele mai tradiționale familii din Lituania.

Părinții ei au fost distinși membri ai Argentinos Lietuviu Centras (Centro Lituania-Argentina). Desi Carla Rigg sa născut în Argentina, prima sa limbă a fost lituaniană .

Sora ei mai mare este cantareata, actrita si prezentatoare TV Marcia Bell (n. 1951). 1 are un alt frate mai mare, numit Liudas Jakavicius-Grimalauskaite (n. 1956). 4

În 1981, în vârstă de 21 de ani, a început cariera ca o actrita si model care participă la TV show – Operațiunea Jaja 5 cu comediantul Jorge Porcel . 1 El a încercat , de asemenea norocul lui ca o cântăreață, care desfășoară la clubul de noapte Wanna live (în Palermo ), una dintre cele mai renumite din Buenos Aires. 1

Mexic

În 1982, o agenție de modeling din Buenos Aires trimis la Mexico City . 1 a lucrat timp de doi ani pentru Modele RB, cea mai buna agentie de modeling din Mexic. 1 a făcut câteva roluri ca rege în filmele americane ca Dune (1984), de David Lynch . 1

În 1984 , ea a părăsit cariera de model pentru a da nastere fiului ei Liudvikas Jakavičius-Grimalauskas ca o mama singura. Avea 24 de ani. 1

În același an (1984), viața lui a luat o întorsătură neașteptată și a început o carieră în relații publice senior, devenind responsabil pentru relațiile publice Alfredo del Mazo González (Mexic guvernator de stat). 1 Din 1987 până în 1993 a fost șef de Relații Publice al orașului Mexico City. 1

A studiat designul, modelarea și marketing la Universitatea Jannette Klein, prima scoala din Mexic , care a oferit grade în domeniul modei, design vestimentar și de marketing de moda si publicitate. Nu a fost un elev de designer de mexican Héctor Terrones. În 1993 a absolvit ca un designer de moda. 1

În 1994 a deschis propria casa de moda sub marca Carla Rigg pseudonimul ca model de profesionalizării. 6 de tip boutique ei a fost într – un centru comercial din Jardines del Pedregal , unul dintre cartierele cele mai exclusiviste din Mexico City. 6 couture Compania dvs. au avut posibilitatea de a proiecta haine mai multe personalități ale societății mexicane de mare, ca Manoella Torres (cântăreț), Socorro Bonilla (actriță) și Nilda Patricia Velasco de Zedillo (soția fostului președinte Ernesto Zedillo ).

În 1996, Mexic a avut cea mai gravă criză economică din istoria sa. Toate materiile prime utilizate pentru producția Carla Rigg a fost importat din Statele Unite, Franța și Italia, iar compania a trebuit să plătească pentru bunurile lor în dolari SUA la furnizorii săi, atunci când această monedă sa triplat în valoare. Deci , toate exclusiv hainele haute couture Carla Rigg, triplat costul său. Compania a depus pentru faliment. 6

Din 1996 până în 2005, Carla Rigg a lucrat ca un consultant imobiliar specializat în proprietăți de lux , atât în America cât și în Europa. 1

Lituania

În 2005, Carla Rigg a decis să se mute cu fiul ei Liudvikas Jakavičius-Grimalauskas la Riga (Lituania) și recuperat cetățenia lituaniană. În prezent este dedicat promovării vieții și operei bunicului său Liudvikas Jakavičius , călătorind în Lituania și Europa. 1

Sa mutat la Murcia (Spania) 7 cu sora ei mai mare, Marcia Bell (n. 1951). În 2012 a publicat prima sa carte, o biografie a lui sora ei, care spune nu numai despre viața lui ca o cântăreață, compozitoare și actriță, dar , de asemenea , afacerile sale amoroase cu bărbați ca cântăreț și actor francez Charles Aznavour (1924-), aristocratul Spaniolă Gonzalo de Bourbon (1937-2000), cântăreț și compozitor spaniol Danny Daniel (1942-), cântăreț și compozitor spaniol Camilo Sesto (1946) și Argentina cantautorul Luis Ángel (1955-). 1

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b c d e f g h i j k l m n ñ sau p q r s Murzina, Elena (2013): „Carla Rigg” , articol în limba rusă (și literă chirilică) , publicat pe site – ul Peoples (Moscova). Adus de 23 martie 2016.
  2. ↑ Salt la:a b c d foaie Carmen AIDA Jakavicius în registrul electoral argentinian publicat pe site – ul de căutare de date. El susține că numele său complet este Carmen AIDA Jakavicius, și sa născut în 1960 în stradă Ceferino Ramírez (situat în orașul José Mármol ) Partidul Almirante Brown (Gran Buenos Aires). Accesat 23 martie 2016. Cu
    toate acestea , în Wikipedia în limba engleză (articolul Carla Rigg ) spune că sa născut la 19 februarie 1961.
  3. Înapoi la partea de sus↑ „Liudvikas Jakavičius” articolul (în limba lituaniană ) în Anykstenai siteul (Lituania). Accesat 23 martie 2016.prezintă o scurtă biografie a Carlabunicul Rigg, Liudvikas Jakavičius , bancher, editorcarte, regizorteatru, actor și jurnalist lituanian.
  4. Înapoi la început↑ Sheet Liudas Jakavicius în registrul electoral argentinian publicat pe siteulcăutaredate.
  5. Înapoi sus↑ Prima versiune a programuluiteleviziune Jaja Operațiunea a emis între 1963 și 1967, ceadoua versiune -in careactionat ca Carla Rigg Carmen Jakavicius- încă între 1981 și 1984, iar al treilea între 1987 și 1991.
  6. ↑ Salt la:a b c „Carla Rigg” , articol din (scrisoare și chirilic) Rusă emis la 28 iunie 2013 , în site – ul ezhe (Moscova). Adus de 23 martie 2016.
  7. Înapoi la partea de sus↑ Profil Carmen AIDA Jakavicius pe siteul Facebook . El spunetrăiesc în Murcia (Spania).

Andrés Caballero

Andrés Caballero ( Nativitas , Tlaxcala , 1981 ) este un designer de moda mexican , care servește ca creativ și proprietar al brandului de prestigiu din San Andrés Milano cu sediul în orașul Milano , Italia . 1 2

Primii ani

Din satul Nativitas în stare de Tlaxcala, Andrés Caballero a fost contactat încă din copilărie cu tradiția de cusut și de a face articole de îmbrăcăminte tipice tlaxcalteca de stat prin bunica sa , care a insuflat în mici dragoste Andrés pentru broderie, țesături, fire și sitele. Prima sa preocupare a fost să Andrés devină preot catolic după ce a fost un admirator al frumuseții templelor și ceremonii religioase , dar mai târziu a părăsit acest vis, nu se simte vocația necesară. În cele din urmă el a luat decizia de a studia design vestimentar nu găsi sprijin suficient în rândul familiei și prietenii nu bunica lui și mama sa , care a fost primul dentist din oras, asa ca Caballero sa mutat la Mexico City pentru a studia la Universitatea Janette Klein în anul 1999. 3

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ Ventosa, Monica (26 noiembrie 2015). “Andrés Caballero o cucerire tlaxcalteca Milano” . e-Tlaxcala . Mediatik . Adus de 28 noiembrie 2015 .
  2. Înapoi la început↑ „San Andrés Milano, un brand cu suflet mexican care triumfă la Milano Fashion Week“ . Modaya. 15 aprilie 2015 . Adus de 28 noiembrie 2015 .
  3. Înapoi la început↑ Rubio, Mariana (10 octombrie 2013). “Andrés Caballero, mintea din spatele San Andrés Milano” . Întîmplarea . Adus de 28 noiembrie 2015 .