Category: designeri de moda din Australia

Dannii Minogue

Danielle Jane Minogue ( Melbourne , 20 octombrie din 1971 ), mai bine cunoscut sub numele de Dannii Minogue sau pur și simplu Dannii , este o cântăreață , compozitoare , actrita , personalitate de televiziune și de radio și designer de moda australian .

Este sora mai mică a Kylie Minogue , care a crescut la faima în anii 1980 , un rezultat al aspectului său la televiziune australian pe un spectacol la TV numit Young Talent timp .

După semnarea unui contract cu ciuperci Records în 1990 , unele dintre lucrările sale au fost foarte populare, alternând cu programe de televiziune de muzică de conducere.

Timp de patru sezoane el a fost un membru al juriului X Factor cu Simon Cowell , Cheryl Cole și Louis Walsh , în care a câștigat ca un mentor în două sezoane cu Leon Jackson și Matt Cardle a fost , de asemenea , mentored Stacey Solomon și Ruth Lorenzo .

Din cauza popularității care reprezintă în Anglia participarea lor la program, a decis să re-edita albumul „Girl“ și „Neon Nights“ într – o figuranți editie de lux , inclusiv două albume separate cu remixuri nelansate. În plus, merge la vanzare o compilație de piese nelansate si remixuri intitulat „Unleashed“, un disc digital cu înregistrări le – a făcut cu cel mai recent album intitulat „Disco Club“. În plus , merge la vânzare un DVD care colectează toate clipurile video , împreună cu spectacole memorabile ca implicarea sa cu sora ei Kylie în concert cântând tema Kids (inițial un duet între Robbie Williams și Kylie în care Dannii ia textul fostei membru al Take That ) și “making of” , de diferite clipuri video.

El serveste in prezent pe juriul versiunii australian The X Factor , în al cincilea sezon cu Ronan Keating , Natalie Bassingthwaighte și Redfoo .

Si copilarie

Minogue a crescut în Melbourne, cea mai tânără fiică a lui Ronald Charles Allano contra Minogue, care este de origine irlandeză, și Carol Jones, o dansatoare din Maesteg, Țara Galilor. Ea este cel mai mic dintre cei trei copii, sora lui mai mare, Kylie Minogue este, de asemenea, o cântăreață pop, și fratele ei, Brendan, el este un cameraman de știri în Australia.

Minogue a început cariera ca un copil la televiziune australian. De la vârsta de 7 ani, ea a apărut în mai multe telenovele, inclusiv Skyways si The Sullivans. În 1981, el sa alăturat programului de muzică pe săptămână Young Talent Timp de succes. Minogue a înregistrat primele sale albume solo pentru program, inclusiv o versiune a lui Madonna hit single -ul „Material Girl“ , în acest timp, de asemenea , a apărut în direct pe mai multe turnee de concerte în întreaga țară vândut. În 1988, Minogue a plecat de la Young Talent timp să -și continue cariera actorie, apărând ca un adolescent rebel, Emma Jackson în telenovela Acasă și departe în 1989. Minogue a rămas în program timp de un an. Ea sa dovedit a fi popular cu publicul în Australia , când a fost nominalizat pentru un Logie de argint ca fiind cea mai populara actrita de televiziune australian.

Discografie

albume de studio

  • 1990: Dannii (eliberare australian)
  • 1991: Partidul Jam (eliberare japoneză)
  • 1991: Dragoste si pupici
  • 1993: Get Into You
  • 1997: Fata
  • 2003: Neon Nights
  • 2006: accesările & Beyond
  • 2007: Club Disco

Simplu

an titlu poziții de top diagramă certificări album
AUS
1
FRA
2
ALE
3
ESP
4
IRL
5
ITA
6
HOL
7
RU
8
Statele Unite ale Americii
Dance
9
1990 ” Love and Kisses “ 4 22 8 Dannii / Dragoste si pupici
„Succes“ 28 15 11
„ Nu vreau să ia această durere “ 92 40
1991 „ Salt la Beat “ 48 5 8
“Baby Love” 26 18 14
1992 „ Arată Tu mod de a merge “ 30 Get Into You
„ Dragostea lui la fiecare colț “ 44
1993 ‘This Is It’ 13 17 10
„ Aceasta este calea “ 45 27
„Get Into You” 79 36
1995 “Rescue Me”
(cu Eurogroove, japoneză de presă)
Cel mai bun de Eurogroove Non-Stop Mix
“Boogie Woogie”
(cu Eurogroove, japoneză de presă)
1997 „ Tot ce vreau să fac “ 11 4
  • AUS : Aur 10
fată
„ Tot ceea ce am vrut “ 44 15
1998 ” Disremembrance “ 53 21
„Nucă de cocos“ 11
1998 ” Everlasting de noapte ‘ 42 Gay & Lesbian Mardi Gras din 1999
2001 „ Pe cine iubesc acum? (Stringer) ”
(Riva)
15 14 20 26 3 neon Nights
2002 ” Pune acul Este ‘ 11 30 20 30 7
  • AUS: Aur 12
2003 „ Încep să Wonder “ 14 7 45 22 45 2 14
  • AUS: Aur 12
” Începe să mă Spin Runda ”
(vs Dead or Alive )
37 41
” Nu vreau să scapi de acest sentiment “ 22 40 43 38 66 5
“Vino și Get It”
(cu Jean Claude Ades)
2004 „ Nu va uita de mine “
(vs Flower Power)
20 55 17 22 12 7 Accesările & Beyond
2005 ” Perfectiunea ”
(cu Soul Seekerz )
13 28 38 16 11
2006 ” Deci , sub presiune “ 16 31 20
2007 „ Nu pot dormi noaptea “ Disco Club
„ El este mai mare Dancer “ 37 9
” Touch Me place asta ”
(vs Jason Nevins )
48
2015 “Summer of Love” TBA
“100 de grade”
(cu Kylie Minogue )
Kylie Crăciun
„-“ indică faptul că piesa nu apare pe listele sau care nu a fost lansat în această țară.

Music News

  • Unleashed ’98 UK Tour

Premii

  • Variety Club Australia – Premiul Young Variety (1989)
  • Radio One & Flash Forward Magazine – # 1 Femeia Anului (1991)
  • BIG Magazine – World Best Female Pop Steaua (1991)
  • Smash Hits Sondaj Câștigătorii Party – Cel mai bun artist nou (1991)
  • BRMB Music Awards – Cel mai bun video pentru „All I Wanna Do (1998)
  • Maxim Premii – Cea mai buna performanta de scena pentru Notre-Dame de Paris (2001)
  • Disney Premiile canalului – Best Female Artist (2003)
  • Capital FM Premii – Capital Ritm Award (2003)
  • ARIA Awards – Cel mai bun pop de lansare (2003)
  • DANCESTAR 2004 Premii – Cel mai bun la nivel mondial unic (2004)
  • WMC International Dance Music Awards – Cel mai bun Artisti Dance (2004)
  • WMC International Dance Music Awards – Cel mai bun Hi-Energie / Euro Release (2004)
  • Premiile Glamour – TV Personalitate (2007)
  • No.1 Celeb al anului 2008 – Celeb anului (2008)
  • Premiile Cosmopolitan 2009 – Ultimate TV Personalitatea Anului (2009)

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ Hung, Steffen. “Dannii Minogue Discografie” . Grafice Portal australian. Hung Medien (Steffen Hung).
  2. Înapoi la partea de sus↑ Hung, Steffen. “Dannii Minogue Discographie” (în franceză) . Portal Grafice franceză. Hung Medien (Steffen Hung) . Adus de 04 martie 2013 .
  3. Înapoi la început↑ “erweiterte Suche: Dannii Minogue Album” (în limba germană) . Controlul mass – media .
  4. Înapoi la partea de sus↑ “spanishcharts.com – Dannii Minogue Discografie” . Hung Medien .
  5. Înapoi la început↑ „Irish Single Chart, baza de date“ . Irlandeză Înregistrate Asociația de Muzică .
  6. Înapoi la început↑ „indicele pe Interpretează: M ‘ . Hit Parade Italia .
  7. Înapoi la partea de sus↑ Hung, Steffen. „Dannii Minogue Discografie” (în limba olandeză) . Portal Grafice olandeze. Hung Medien (Steffen Hung).
  8. Înapoi la top↑ «Artisti: Dannii Minogue” . Compania Oficial Charts .
  9. Înapoi la partea de sus↑ «Dannii Minogue> Premii> Billboard Single“ . Allmusic . Rovi Corporation .
  10. Înapoi la început↑ „Acreditari: 1997 Single“ . Australian Recording Industry Association .
  11. Înapoi la început↑ nuca de cocos (note de linie). Dannii Minogue. Warner Music Group . 1998 ( un singur CD – # 3984250972).
  12. ↑ Salt la:a b “Acreditari: 2003 Single” . Australian Recording Industry Association .

Akira Isogawa

Akira Isogawa (五十japoneză川明) ( Kyoto , 1964 sau 1965), este unul dintre cele designeri de moda cele mai importante contemporane Australia .

Născut în Japonia , a emigrat în Australia , în 1986, sa stabilit la Sydney și a studiat design vestimentar la Colegiul Tehnic East Sydney , design – ul este inspirat de designul japonez. El a deschis un magazin în Woollahra (Sydney) în 1993. La sfârșitul anilor 1990, el a obținut recunoașterea internațională. marca sa, Akira, se concentrează asupra femeilor „s moda.

Iar succesul comercial, desene Isogawa au fost expuse în galerii australiene majore. El a lucrat de asemenea proiectarea costumele pentru Sydney Dance Company .

Hainele lui apar sub marca proprie si este unul dintre putinii designeri australian care expun și desenele lor la Paris . haine vândute în total 12 țări. Isogawa îmbrăcăminte este inspirat din Japonia. El a lucrat , de asemenea , cu Christiane Lehmann , un artist cu un sentiment excentric de stil, care este adesea referire la lui muza .

Isogawa a colaborat recent cu compania aeriană australian, Qantas , pentru a dezvolta accesorii de lux pentru pasageri First Class și Business Class.

În 2003, el a fost onorat cu designeri Collette Dinnigan , Carla Zampatti , Joe Saba , Jenny Bannister și Prue Acton , cu o ștampilă de Australia.

Bibliografie

  • Akira Isogawa în Fashionmodeldirectory.com

Megan Gale

Megan Gale ( Perth , 7 din august ca 1975 ) este un model australian care a atins faima specială în Italia .

Polinésica mama si tata de limba engleză , unul este cel mai mic dintre cei trei frați. Megan a devenit un model la varsta de 24, în timp ce studia la universitate, după ce a câștigat un concurs de modelare în 1994. În Italia , a devenit celebru după ce apare într – o serie de reclame de telecomunicații companie Omnitel (acum Vodafone Italia) între 1999 și 2006. El locuiește în prezent în Lugano , Elveția .

El a acționat în unele filme ca filmul de acțiune ” Stealth: Amenințarea invizibil ” (2005), în regia lui Rob Cohen , filmul italian “Vacanze di Natale 2000” (1999) de către Carlo Vanzina și “Stregata Dalla Moon” ( 1987) de către Norman Jewison .

Își împarte timpul între programul său de radio din Italia, organizații de caritate din Australia și Italia, promovarea turismului în Australia, munca ei ca un model pentru magazinul David Jones din Australia și hobby – urile sale ca didgeridoo .

În 2011 sa căsătorit cu fotbalistul australian Shaun Hampson. 2

Filmografie

  • 2001: luna Dalla Stregati
  • 2005: Stealth: amenințarea invizibil
  • 2010: Te iubesc prea
  • 2014: Wonderland (serial TV)
  • 2014: ghicitorul Water
  • 2015: Mad Max: Fury Road

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ “Gale Force” . Sydney Morning Herald (în limba engleză) . 17 august 2009.
  2. Înapoi la partea de sus↑ „Megan Gale are un nou tip, Carlton AFL jucător – Shaun Hampson» . NewsComAu (în limba engleză) .