Category: modele masculine din Germania

Rob Pilatus


Robert Pilatus (08 iunie 1965 Munchen, † 02 aprilie 1998 Frankfurt am Main ) a fost un dansator german și cântăreț. El a devenit faimos ca parte a duo pop Milli Vanilli .

Biografie

Rob Pilatus, fiul unui tată american și mama germană. Acesta a fost ulterior adoptat de un cuplu de la Munchen .

Pilatus a lucrat ca un model de dansator și Breakdance , a început în 1987 ca o cântăreață de rezervă, cântând în banda de vânt cu piesa „ Lass die Sonne în Dein Herz “ (permite soarele în inima ta) , terminând pe locul 2 în 32_ Festival Eurovision a avut loc la Bruxelles, înainte de a se alătura Fabrice Morvan în 1988 , pentru a forma grupul pop Milli Vanilli.

Ani după marea înșelăciune , care a dus la Milli Vanilli și descoperirea că aceasta nu a fost cei care au cântat, declinul său personal a început la începutul anului 1995 , angajarea în diferite acte de vandalism din stradă și mai multe atacuri. El a fost condamnat să -și petreacă o câteva luni în închisoare pentru mai multe dintre aceste crime. Dorind să fure o mașină de la Hollywood ( California , SUA ) a fost rănit în cap cu o baseball bâtă de baseball , așa că a trebuit să fie dus de urgenta la spital. La scurt timp după aceea , el a încercat, deși fără succes, să reabiliteze dependența sa de droguri .

Doi ani mai târziu, la 02 aprilie 1998, el a fost găsit mort din cauza unei supradoze de pastile și alcool , la un hotel din Frankfurt (Germania). Cu partener Fab Morvan, restul de 50% din Milli Vanilli , a jucat într – unul dintre episoadele cele mai dureroase din istoria pop . După ce a cucerit jumatate lumea cu muzica altor cântăreți, au fost retrase Grammy realizate, ceva neobișnuit în lumea muzicii .

Discografie

Milli Vanilli

  • Totul sau nimic (1988)
  • Totul sau nimic (remix album) (1989)
  • Fata You Know Este adevărat (1989)
  • Remixul Album (1990)
  • Înapoi în atac (1998) Unreleased
  • Greatest Hits (2006)

Rob & Fab

  • Rob & Fab (1993)

Nick Romeo Reimann


Nick Romeo Reimann (14 ianuarie, 1998 , Munchen , Germania ) este un actor german și model.

Cariera

Debutul ei ecran a fost în 2005 în două comerciale, în regia lui Caroline Link. El a devenit faimos pentru intrarea sa laterală în clubul de fotbal blockbuster – ul Beasts piese 3-5, în rolul de nerv. În noua versiune a romanului tânăr adult Vorstadtkrokodile lui Max von der Grün, Hannes Reimann a jucat precum și două continuări Crocodili 2 (2010) și crocodilii 3 (2011). În 2009 a început seria de carte Jurnal de un Wimpy Jeff Kinney einzusprechen și de atunci este vocea germană Greg, de asemenea , în versiunea de film ale Americii (2010) de la Jurnal de un Wimpy – înconjurat de idioți și- a sincronizat. De asemenea , în 2010, el a împrumutat rolul Sosuke în filmul de animație Ponyo – marea aventura pe mare de Hayao Miyazaki. În 2012 a jucat în filmul turcă pentru începători Nils Schneider. În septembrie 2013 a apărut Joachim Masanneks noul V8 de film.

Filmografie

Filme
an titlu caracter notă
2006 Fiarele FC 3 vampirii atac! nerv secundar
2007 Fiarele FC 4 nerv secundar
2008 Fiarele FC 5 nerv secundar
2009 Vorstadtkrokodile Hannes protagonist
2010 Crocodili riposteze Hannes protagonist
2011 Crocodilii 3: toți pentru unul Hannes protagonist
2012 Türkisch für Anfänger
2013 V8: Porniti motoarele secundar
televizor
an titlu caracter notițe
2012 Cop und der Der snob Tim Gneisner 1 episod
2006-2015 SOKO 5113 Jasper Fuchs / Tobias Stadler 2 episod

Marcel Schlutt

Marcel Schlutt (născut la 1 august ca ca 1977 ) este un model de german , fotograf și editorialist . El a crescut la faima ca un prezentator de televiziune și filme pentru adulți actor în 2000s pornografie gay.

Biografie

Acasă

Schlutt doar fiul unui potcovar, sa născut în Demmin în districtul Mecklenburg-Vorpommern , Germania , 1 dar a petrecut cea mai mare parte din tinerete Bielefeld , Renania de Nord-Westfalia , după reunificarea Germaniei în 1989. 2 Crescut într – o cal de reproducție cu aproximativ șase sute de cai, a căzut în dragoste cu sporturile ecvestre , la vârsta de patru ani, a câștigat mai multe premii. 3 După absolvire, sa mutat la Münster , unde a început pregătirea pentru prima dată ca un chelner blocuri calificat. 1

La vârsta de 18 ani, Schlutt a fost solicitat ca un model de fotograf de Colonia , TeeJott. 4 a apărut într – o serie de ilustrate, chiar și cu un gol cărți de erecție, și se masturbeaza. 3În 1998, Schlutt a participat la un concurs de modelare locale și a terminat pe primul loc . Ca noua fata a agenției Deci Dam Tuff , el a fost rugat să trăiască în Londra și Madrid , care lucrează ca un model profesional pentru branduri de moda , cum ar fi Paul Smith, The Face, Levis , New Yorker, și H & M . 1

Cariera

După întoarcerea acasă , în 2001, Schlutt a lucrat ca un prezentator într – un lanț de televiziune prin cablu Premiere , prezentând programe SexyGayplaces.tv și Backstage – Das Magazin în canalul pentru adulți Beate Uhse TV între 2002 și 2004. 1 După a apărut în roluri minore în BBC și televiziunea RTL , Schlutt a început cariera ca un actor în filme porno în 2003, devenind cunoscut pentru apariția sa în mai multe producții ale companiilor porno germane , cum ar fi filmul Cazzo și Wurstfilm și Eurocreme și Lucas Entertainment Michael Lucas . Acționând în roluri ca active și pasive a dobândit relevanță pentru rolul său în primul rând jucat de film în închisoare Jörg Andreas, închis (2003), care a fost lansat în două ediții DVD, unul SOFTCORE și unul hardcore . 1 În plus, Schlutt a apărut într – o serie de clipuri video de site – uri de Internet plătească 5 și a lucrat ca acompaniator . 6 În același timp , el a continuat să lucreze ca un model pentru agenții de la Berlin , cum ar fi VIVA și M4 . 3

În 2005, Schlutt sa concentrat activitatea pe fotografie profesională. Unele dintre imaginile sale au apărut în cartea de compilare Skate! și revista gay DU & ICH , care , de asemenea , folosit pentru a scrie o semi – coloana autobiografica Max în oraș . Între timp, el a lucrat , de asemenea , ca un model de luat vederi pentru Berlin , agenție de moda M4, agenția de moda, printre care se numără revista rus Vogue .

În 2007, el a anunțat retragerea din industria porno, ceea ce face ultima sa apariție în filmul Pornografie Bruce LaBruce , Otto; sau în sus cu moarte Oameni , jucând rolul unuia dintre cele trei lucrari majore, un zombie pe nume Fritz. 1 Cu toate acestea, a anunțat recent în profilul său MySpace va începe în curând o versiune de fotografiere de film din coloana lui Max în orașul produs de Wurstfilm, care are , de asemenea , conținut pornografic. 1

În 2009, el a jucat într – un film de sine interpretat de Claude Pérès, intitulat Unfaithful (Unfaithful) .

Viața personală

Schlutt trăiește în Berlin , din 2001. 1

Filmografie selectivă

  • 2004 – Scum! Ben Rogers
  • 2004 – Gefangen (închis) …. Dennis
  • 2004 – Kolbenfresser
  • 2005 – Sex Klinik (Clinica Sex)
  • 2005 – Der andere Planet (dracului diferite)
  • 2006 – Druck im Schlauch (Vulgare Rider) …. Jan
  • 2006 – Rainbow End … Internet Surfer
  • 2006 – Geil Echt
  • 2006 – Berlin Youngsterz
  • 2006 – Schwanzangriff!
  • 2007 – Lichid de căldură
  • 2007 – Fickfracht
  • 2007 – Cam Shooterz
  • 2007 – Fickfleisch Deluxe
  • 2007 – Cruising Budapesta 2
  • 2007 – La dracu ‘Harder
  • 2007 – Adânc
  • 2008 – Jung & dauergeil
  • 2008 – Otto; sau în sus cu morți Oameni …. Fritz Fritze
  • 2008 – Wasserratten …. Kapitän
  • 2008 – Art dracului
  • 2008 – Fick den acordarea ac
  • 2009 – Futangiilor Rahat Hole
  • 2009 – Băiatul cu Soarele în ochii lui …. Boy la Tiergarten
  • 2009 – Infidèles (Unfaithful) … Actor
  • 2010 – Alex und der Löwe (Alex si Leo) …. Leo Krieg

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b c d e f g h i j k l “Biografie” . Site – ul oficial . Arhivat din original la 03 ianuarie 2008 . Adus de 11 ianuarie 2008 .
  2. Înapoi la început↑ ‘Gefangen – Dennis’ . Gefangen site – ul oficial . Adus de 12 ianuarie 2008 .
  3. ↑ Salt la:a b c “Marcel Schlutt polivalent” . Boys2Love . Adus de 12 ianuarie 2008 . Cite eroare: Tag nevalid; Numele „cinci“ este definit de mai multe ori cu diferite conținuturi <ref>
  4. Înapoi la început↑ „Marcel S. Galeria” . site – ul oficial al TeeJott . Adus de 11 ianuarie 2008 .
  5. Înapoi la partea de sus↑ Profil Schlutt în Englishlads.com
  6. Înapoi la partea de sus↑ Profil Schlutt în MenatPlay.net

Christian Oliver

Christian Oliver (născut 3 martie , așa cum ca 1972 în Celle , Germania ), este un actor și model de germană.

Oliver a crescut până la Frankfurt și a participat la Freiherr-vom-Stein-Schule. Înălțimea lui este de 176 de centimetri. Christian Oliver a fost în Germania pentru filmul Twilight of the Gods – Die Another Berlin Ziua și seria germană Alerta Cobra , televiziunea germană rețeaua RTL , în care ea a jucat rolul lui Jan Richter. dubla lui este Patrick Doetsch.

Christian Oliver se află între Germania și Los Angeles . În Statele Unite au acționat în seria Salvat de clopoțel: The New Class si filmul Mananci inima ta afară . În 2006 el a făcut apariția în al doilea film în filmul american The Good German , alături de George Clooney și Cate Blanchett și regizat de Steven Soderbergh . În 2008 , Christian Oliver a jucat unul dintre protagoniști frați în filmul Speed Racer , regizat de Wachowski Hermanos și Bryan Singer, Valkyrie.

revista americana People a numit Oliver o dată unul dintre „50 de oameni cele mai frumoase din univers.“

Filmografie

  • 1994-1995: Steaua Club LA
  • 1994-1995: Salvat de clopoțel: The New Class
  • : 1995 babysitter clubului
  • 1997: Prima Dragoste – Die Grosse Liebe
  • 1997: Rosamunde Pilcher
  • 1997: doua surori
  • 1997: Mănâncă inima ta
  • 1998: Sliders
  • 1999: VIP – Die Bodyguards
  • 1999: Götterdämmerung – Morgen stirbt Berlin
  • 1999: Fighter (Romantic Fighter)
  • 2000: Medalie de Onoare: Underground (Sprecher)
  • 2001: Undressed – Wer mit Wem?
  • 2001: Păstrate
  • 2001: Schlaf mit meinem Mann
  • 2001: Ablaze
  • 2002: o lumină în Pădurea
  • 2004: Frostbite
  • 2003-2004: Cobra Alert (28 episoade)
  • 2004: Law & Order – Justiție este servit (Sprecher)
  • 2005: Subiect Doi (Außerdem Co-Produzent)
  • 2005: The Return
  • 2006: The Good German
  • 2007: George ușor
  • 2008: Speed Racer
  • 2008: Imer Wirbel um Marie
  • 2008: Operațiunea Walküre – Das Stauffenberg Attentat (Valkyrie)
  • 2009: gata sau nu (Außerdem Drehbuchautor und Co-Produzent)
  • 2009: O casă de vis
  • 2009: Tribute
  • 2009: Acholiland
  • 2010: Ein Fall für zwei
  • 2010: Der Bergdoktor
  • 2010: Die Siedler 7 (Sprecher)
  • 2011: Casa de bine și rău
  • 2011: Cei trei muschetari

Lukas Koch

Lukas Koch ( Oschatz , Leipzig , The 30 decembrie din 1980 ) este un model de și prezentatoarea de televiziune german .

Cu doar cincisprezece ani sa mutat la Leipzig , pentru a termina liceul. În timpul studiilor sale a lucrat, printre altele, într – o instituție pentru copii cu dizabilități mintale. După terminarea liceului, el a început să lucreze ca un model de .

Lukas Koch combină autenticitate, ușurință și profesionalism. Acesta funcționează din 2001 ca un televizor. Și- a început cariera în germană canal de muzică VIVA și , de asemenea , a lucrat în copii „s canalul KIKA la televiziunea germană, în cazul în care el ar putea aprofunda activitatea editorială.

Din 2001 până în 2002 a prezentat a fost geht ab? , Voll VIVA , Chartsurfer și Neu în limba germană canal de muzică VIVA .

În august 2009, Lukas se mută în teme mai serioase pentru adulți și prezintă NEUES , un program de calculator pe tehnologie și pe canalul 3sat .

Funcționează ca un televizor

  • 2009-: Prezentator Neues (Magazin) în ZDF / 3sat
  • 2002-2009: Prezentator Fortsetzung folgt (Doku + Magazin) în KI.KA .
  • 2002-2009: Prezentator Kika Spezial în KI.KA.
  • 2007-2008: Prezentator Platz für Helden în KI.KA.
  • 2004-2009: Prezentator Kika live în KI.KA.
  • 2002-2006: Prezentator Verabschiedungen und Spiel Boxx în KI.KA.
  • 2005: Prezentator Berliner bate în KI.KA.
  • 2005: Prezentator Langer Samstag în MDR .
  • 2005: Prezentator KI.KA Europashow în KI.KA.
  • 2002-2003: Prezentator Kikania în KI.KA .
  • 2001-2002: Prezentator Interaktiv, Nachtexpress, a fost geht ab? în VIVA .

Dirk Heidemann

Dirk Heidemann ( 18 aprilie din 1961 , Berlin ) este un fost dansator profesionist sală de bal, modelul, scriitor, antrenor de sport dans și coregraf german. 1 are mai mulți ani de experiență în diferite domenii de dans.

El a câștigat campionatul de juniori de mai multe ori naționale și a fost runner – up Campionatul German de dans latino . La 17 ani a devenit dansator profesionist, iar în 1993 a ajuns la campionatul mondial finală în Cupa Mondială Freestyle America Latină dans.

El este antrenor al mai multor cupluri campioni mondiali, iar coaching – ul echipa oficială a Federației Germane de Dans Sportiv (DTV), el a pregătit Christoph Kies și Blanca Ribas Turon 2 pentru a fi campioni mondiali în categoria 10-dance (Standard și latină) de trei ori.

Din 1999 el a fost o poziție de lider în „World of Dance“ chinez. El a fost unul dintre cele mai populare coregrafi și directori de artă pentru prezentarea spectacole în timpul [2008 Jocurile Olimpice de vară [| Jocurile Olimpice din 2008. DanceSport sa muzicală Red Fusta 1 cu membri ai Academiei de dans Beijing a fost un mare succes în 2001 și a fost copiat de mai multe ori. Dirk Heidemann a apărut în mai mult de zece talk – show și știri despre China Central Television (CCTV).

Între 2006 și 2010, Dirk Heidemann a fost coregraf în două programe de turnare din Germania ( poți Dans pe Sat.1 , 3 și Idol germană ( Deutschland sucht den Superstar ) 4 pe RTL ).

Printre scena de dans, este privit ca un simbol al stilului și modelul cu o minte creativa. El a scris articole despre concursuri de dans, lucrează ca antrenor al echipei germane de tineret naționale învață dansuri latino-americane și dans competitiv la Universitatea Sport Zheng Zhou, China.

El trăiește în Berlin.

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b Marcel Krebs (2007). „Dirk Heidemann” . Sportheute . Accesat 07 aprilie 2010 .
  2. Înapoi la partea de sus↑ “Perfekt verschieden” . Der Tagesspiegel . 24 noiembrie 2008 . Accesat 07 aprilie 2010 .
  3. Înapoi la partea de sus↑ Ulrike Sander-Reis (29 noiembrie 2006). “Kahdjeh-Nouri und für choreografieren Heidemann” Tu Can Dance ” » . Deutscher Tanzsportverband eV . Accesat 07 aprilie 2010 .
  4. Înapoi la partea de sus↑ Annette Kögel (2009). „Der Mann Superstars Hinter den . Der Tagesspiegel . Accesat 07 aprilie 2010 .

David Garrett

David Garrett (născut David Bongartz 4 septembrie din 1980 în Aachen , Germania ) 1 este un violonist și modelul , fiul german Georg P. Bongartz, un avocat, un profesor de vioară și licitator din același instrument, și dansator american Dove Garrett . 2

Studii muzicale

David Garrett a primit sale primele lecții de muzică de la tatăl său, care a cumpărat o vioară pentru fratele său mai mare, atunci când David era în vârstă de doar patru ani. El a fost interesat și în curând a învățat să joace. A devenit rapid un student al Conservatorului din Lübeck și mai târziu a mers la Berlin . Între 1990 și 1991 a studiat sub Zajar Bron și de la 1992 la violonist polonez-britanic Ida Haendel .

La treisprezece ani a semnat un contract de exclusivitate cu compania de înregistrare Deutsche Grammophon Gesellschaft . De asemenea , la această vârstă el a decis să schimbe numele de scenă și a luat numele mamei sale , mai degrabă decât tatăl „s .

Începând cu 1999 , și împotriva dorinței tatălui său, a fost un student la prestigioasa Juilliard School , în clasa de Itzhak Perlman și Christopher Collins Lee , pentru a aprofunda cunoștințele lor de vioara. A absolvit în anul 2004 .

Garrett joacă , alternativ , o vioară de Antonio Stradivari din 1718 și unul dintre Giovanni Battista Guadagnini din 1772 .

Cariera de modelare profesionala

Garrett desfășoară la Koln , Germania , The 15, ianuarie ca și 2010 .

În timp ce studia la Juilliard School din New York , Garrett însoțit modelul claselor de lucru pentru a -și mări profiturile. Unii critici de moda îl descriu ca David Beckham a scenei clasice. 3

Evenimente

Accident cu vioara

În decembrie 2007, Garrett a căzut după un spectacol la Barbican Hall din Londra și a lovit vioara lui unic. La început au crezut că a fost un Stradivarius , dar mai târziu a confirmat că a fost făcută de Giovanni Battista Guadagnini . El a dobândit vioara în urmă cu patru ani pentru un milion de dolari . 3 Costul de reparație a fost estimat la un alt 120.000 $. 4

recordului Guinness

Ca o curiozitate, rețineți că David Garrett este semnalata de Cartea Recordurilor din mai 2008 de cel mai rapid violonist. Testul realizat în TV arată Marii Britanii e albastru Peter , joacă Zborul cărăbușului de Nikolai Rimski-Korsakov cât mai repede cât posibil, fără a eșua și , astfel încât acesta rămâne melodie ușor de recunoscut. El a primit aceeași înregistrare de două ori. El a oprit prima dată în 66,56 secunde, unele treisprezece note pe secundă. A doua oară, în decembrie 2008 de , într – un spectacol pentru Guinness World Records Salonul , Garrett a reușit să joace piesa în doar 65.26 secunde.

Tot în 2008 a primit premiul ECHO Klassik Klassik ohne Grenzen .

UEFA Champions League

Chiar înainte de începerea sfârșitul UEFA Champions League 2011-2012 , a avut loc la Munchen , David Garrett însoțit tenorul german Jonas Kaufmann , în interpretarea sa din teren al UEFA Champions League Anthem , de Matt Clifford . 5

Discografie

Lista de mai jos este un rezumat al discografia lui David Garrett 6

  • 1995 : Mozart: KV 218 und Violinkonzerte 271a, Sonate für Klavier und B-Dur vioara KV 454
  • 1995: Vioara Son
  • 1997 : Paganini Capricii
  • 2001 : Ceaikovski, Conus: Vioara Concertelor
  • 2002 : Clasici Pure
  • 2006 : gratuit
  • 2007 : Virtuoso
  • 2008 : Encore
  • 2009 : David Garrett (SUA)
  • 2009: David Garrett Live in Concert & în privat (Germania, Switzwerland, numai pentru Australia)
  • 2009: Romantic Clasic
  • 2010 : Rock simfonii (SUA / Canada)
  • 2011 : Rock simfonii – live … într – o noapte de vară (SUA / Canada)
  • 2011: Legacy.
  • 2012 : Muzica: Live in Concert
  • 2013 : Garrett Paganini Vs.
  • 2014 : Timeless
  • 2015 : Exploziv

În filme

  • 2005 : O lume nouă – “Cinema Paradiso” , cu Will Martin .
  • 2008 : Tenor la filme – “Parla Piu Piano” ( de la The Godfather ) și “Se” ( de la Cinema Paradiso ) , cu Jonathan Ansell .
  • 2013 : The Devil „s Violonista – David Garrett este vedeta acestui film, jucând Niccolò Paganini .

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ „Site – ul oficial“ . David-garrett.com. 22 iunie 2011 . Adus de 28 iunie 2011 .
  2. Înapoi la început↑ Biografie în Classic FM
  3. ↑ Salt la:a b Wagner, Thomas (14 februarie 2008). „Violonistul: Fall Fracturile $ 1M Fiddle ‘ . Associated Press ( Associated Press ) . Adus de 15 februarie 2008 .
  4. Înapoi la început↑ „ “ Beckham de vioară „accidentale dezvăluie zdrobitor de vioara rare” . Site – ul CBC News ( CBC News ). 14 februarie 2008. arhivate original pe 15 februarie 2008 . Adus de 15 iunie 2008 .
  5. Înapoi la partea de sus↑ http://david-garrett.com/2012/05/19/david-is-performing-at-the-champions-league-final/
  6. Înapoi la partea de sus↑ http://www.david-garrett.com/discography/