Category: modele masculine din Franța

Gaspard Ulliel

Gaspard Ulliel ( Boulogne-Billancourt , Hauts-de-Seine , Franța , 25 noiembrie din 1984 ), este un actor și model de francez . El are o sora mai mica pe nume Lisa.

După terminarea studiilor secundare, a studiat filmul la Universitatea din Saint-Denis .

cariera de actor a început în televiziune în 1997 , cu protecție rapprochée Misiune și filme de scurt metraj . Apoi , el a făcut un mic rol în Frăția Wolf , printre care se numără actorii Monica Bellucci și Vincent Cassel .

Primul său rol major a fost în 2002, a fost numit Embrassez qui vous voudrez ( vara Lucrurile ), un film de Michel Blanc, cu caracter de Loïc. El a câștigat prin acest film de la „Prix des Lumieres“ și „Gold Star“ pentru cel mai bun actor nou.

Următorul său rol major a fost ca Yvan, amantul Emmanuelle Béart în Fugarii ( Les égarés ), în regia lui André Téchiné .

El a jucat în A Very Long Engagement ( Foarte lung Angajament ) de lângă Audrey Tatou , și a participat la Paris, je t’aime , dar lansarea sa internațională este jucat în Hannibal Rising , ultimul film din saga Hannibal Lecter și este într – adevăr un prequel , și care merge înapoi la copilărie și tinerețe Lecter.

Filmografie

an film rol alte note
1997 rapprochée protecție Misiune Film TV
1998 bonnes vacances Joel Film TV
1999 alias Nicolas Trajet
bascule Olivier Baron Film TV
Juliette Nicolas Dastier Film TV
2000 Julien l’apprenti în vârstă de 14 de ani, Julien Film TV
2001 Frăția Wolf Louis
L’Oiseau Rare Gaspard Film TV
masca Faraon
2002 vara Lucrurile Loïc
2003 strayed Jean Delgas
2004 Tulse Luper Valizele , Partea 2: Vaux la Marea Leon
Very Long Engagement Manech Langonnet
Le Dernier Jour Simon
2005 La Maison de Nina Izik
2006 Paris, je t’aime Gaspard
2007 Jacquou le Croquant Jacquou
Hannibal Rising Hannibal Lecter
L’Inconnu
2008 Cea de a treia din lume François
Un baraj împotriva Pacific Joseph
2009 Le Premier Cercle Anton Malakian
Norocul lui Vintner XAS
ultimatum Nathanael
2010 La Princesse de Montpensier Conde de Guise
2011 Arta Iubirii William
2012 Un grec tip de problemă Balthazar
Rise of the Guardians (Les Cinq Légendes) voce franceză de Jack Frost
2014 Saint Laurent Yves Saint Laurent
2016 Juste la fin du monde Louis
an televizor rol alte note
1999 Le Refuge Quentin “The Finette”
2004 navarrezi Thierry Morlaas „The uneltire“

Fred Faurtin

Fred Faurtin ( Paris , 1971 ), este un actor pornografic homosexual model și de franceză .

Biografie

Născut la Paris , și a crescut în Le Mans , Pays de la Loire , repede sa mutat în orașul său natal pentru a lucra înainte de a porni la acțiune.

Cariera sa de actor din filme pornografice a început în 2003 sub eticheta germană Cazzo , pe care a refuzat să semneze un contract de exclusivitate, dar el a devenit actorul care a dat un boom și notorietate eticheta. În 2005 , el a primit un premiu pentru cel mai bun debutant din categoria gay Film Festival Erotic Barcelona International , ceea ce ia permis să exploreze diferite studiouri de film din Europa și Statele Unite ale Americii .

În cadrul calitățile sale fizice, el pune accentul construi sale atletice, sa culoarea ochilor verde, sa parul de pe corp si 20 cm de penisului .

Ca un model a pozat pentru diverse fotografi recunoscuți pe plan internațional (Pierre & Gilles, Felix DROBECK, Joe Oppesidano, Exterface, Slam, etc), care apar pe revista acoperă pentru publicul LGBT și calendare erotice.

Off aparat de fotografiat, el efectuează lucreze ca un activist in prevenirea bolilor cu transmitere sexuală și lupta împotriva SIDA prin utilizarea prezervativelor , care participă la finanțat de Uniunea Națională a Companiilor de campanii Franța Gais.

În 2009 primește Premiul Hustlaball ca cel mai bun actor al anului pentru rolul ei din filmul Men Factory , în luna ianuarie a acelui an a publicat un calendar personal numit „ X – les visages de Fred Faurtin 10 “ fotografii realizate de fotograful duo Exterface . 2

După șase ani în industria sexului , el decide să pună capăt activității sale în zona în decembrie 2009 de .

În 2010, revista franceză PREF mag a publicat un interviu video actor retras, după habérsela realizat în anul 2008.

Filmografie

Cazzo Film de la Berlin

  • Hart und Dreckig / NR11 speciale (2013)
  • La dracu ‘Factory / NR10 speciale (2012)
  • Berlin Privat / NR8 Special (2011)
  • Rudelficker / NR7 speciale (2011)
  • Skin Saue / skinhead Acțiune / NR5 Special (2010)
  • Fred Faurtin Best Of / NR3 speciale (2009)
  • Fist + Dracu / NR2 Special (2009)
  • Sommerloch (2009)
  • Fanaticii (2008)
  • Tims Tool (2007)
  • Men Factory (2007)
  • Adânc (2006)
  • Luthando (2006)
  • Matchmaker (2005)
  • Ficțiune fuck (2005)
  • Kolbenfresser (2004)
  • Eingelocht (2004)
  • Berlin Privat 3 (2003)

Ragging Armăsar (USA) [ edit ]

  • HairyBoyz 27 (2012)
  • Humongous Cocks 14 (2012)
  • Cel mai bun dintre Steve Cruz (2009)
  • Instinct (2008)
  • Dupa-amiaza Delight (2007)
  • Savage (2007)
  • Manifestul (2005)

Titan Media (SUA)

  • Shacked Up (2007)
  • Spy Quest 3 (2006)

Bulldog (United Kingdom)

  • Young Scally Ucenici (2010)
  • Materialul seminal Obsession (2010)
  • Golani! (2008)
  • Victimele! (2008)
  • Sex Pit Sluts (2008)

Alte

  • Banged Up Hard (2011 – UkNakedMen)
  • La dracu! Este imens 2 (2011 – Fresh SX)
  • Thrall Enslaved (2010 – UkNakedMen)
  • POV Extrem (2010 – Fresh SX)
  • Cock Atotputernic (Best Of Fred Faurtin 2010) (Alphamale / Eurocreme)
  • Crazy Pentru Cum (2009 – UkNakedMen)
  • Hung Ladz Gros & Throbbin (2009 – Eurocreme)
  • Island Heat (2008 – Eurocreme)
  • Hung Ladz Ripped (2008 – Eurocreme)
  • Househusbands disperate 2 (2007 – Man Private)
  • Cântecul Prizonierilor (2005 – Liquid Londra Statele Unite ale Americii și Canalul 1 Eliberarea)
  • Gamins d’Auvergne (Liquid London)
  • Franceză Fermierii (Oh Man! Studios)
  • Cel mai bun de vol.3 (Liquid London)
  • La locul de muncă (UkNakedMen)
  • Troy (Eurocreme)
  • Young Scally Stud (Eurocreme)
  • Hairy Hunx Rough & Ready (Alphamale)

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ Business.avn.com (ed.). „Cel mai bun actor al anului 2009“ (în limba engleză) . Accesat la data de 08 octombrie 2013 .
  2. Înapoi la partea de sus↑ Editionsnemomedia.com (ed.). “Exterface” (în franceză) . Arhivat din original la 25 noiembrie 2015 . Accesat la data de 08 octombrie 2013 .

Emmanuel Delcour

Emmanuel Delcour , de asemenea , cunoscut sub numele de Jean Val Jean (n. 19 din iunie ca 1980 ), este un actor , modelul și bucătar francez . 1 2

Cariera

TV

an program caracter
2011 Dragoste și putere Reporter # 3
2009 CSI: Crime Scene Investigation Pierre Delongue 3
2007 Sin City Diaries răcan

Film

an film caracter notițe
2011 Imagine Paris Chef Pierre De Burbank scurt , post-producție
2009 Duminica la Păcătoșii Fabio scurt
2008 Nascut pentru a lupta Julien Dandieu scurt
2008 luptători Pit tom Stoddard scurt
2007 Jupui Church Christopher Dubois scurt

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ Chef privat , accesat 24 februarie 2012.
  2. Înapoi la partea de sus↑ Emmanuel Delcour Professional de pe Web , accesat 24 februarie 2012.
  3. Înapoi la partea de sus↑ Delcour pe CSI , accesat 24 februarie 2012. (limba engleză).

Matthieu Charneau

Matthieu Charneau ( Chateauroux , 23 din noiembrie anul 1988 ) este un actor și model de francez .

Si- a inceput cariera de model la varsta de 21 de ani după ce a fost descoperit de un fotograf în timpul vizitei sale la Paris .

În 2011 Nicola Formichetti a ales să participe la scurta Mugler a Brothers of Arcadia . Filmul a fost regizat de Branislav Jancik în New York . Aceasta colaborare a lansat la faima Mattieu industria cinematog’rafica , iar în 2011 sa mutat la Paris.

În 2012 el a început să studieze actoria la European School Actorie Cours Florent .

În 2013, tânărul actor apareción pe coperta revistei franceze de teme culturale și politice Les Inrockuptibles cu titlul, „Homophobie, C’est pas Fini Bientot?!“ , De asemenea , a pozat pentru fotograful Damon Baker.

La sfârșitul anului 2014 Matthieu a lucrat pe scurt „Sunt încolțit“, scris și regizat de Nicolas Goergen , care a avut premiera la Festivalul de Film Nikon . În 2015 Matthieu a lucrat la filmul ‘fait fiul lui Arnaud 2ème Film’ – al doilea film de regizorul francez Arnaud Viard după „Clara et Moi„ , în 2003.

Nicolas Cazalé

Nicolas Cazalé ( 24 din aprilie ca 1977 ) este un actor și modelul francez. El este cunoscut pentru rolurile sale din filmele The Long Călătorie și fiul băcănie . El , de asemenea , a apărut în Chaotic Ana de Julio Medem . 1 În 2008 a câștigat premiul Shooting Star, dat cei mai promițători tineri din Europa . 2

Bunica ei maternă este din Algeria și Cazale vorbește arabă și castiliană . 3 4 a fost un student de școală de teatru Cours Florent . 5

Filmografie

ani film hârtie notițe
2000 Louis Page Anthony “Les gens du voyage”
2001 Bella ciao Jean
Julie Lescaut Farid „Recidivă“
2002 Fabio Montale Tânărul boxer „Total Kheops“
Les p’tits Lucas Nicolas televizor
Les Chemins de l’Oued Samy
2003 L’amour dangereux Simon
Trop Plein d’amour Simon Telefilm
Robinson Crusoe Vendredi Telefilm
2004 Le clan tescovină
La vie dehors José Telefilm
Lungul drum Reda
2005 Saint-Jacques … La Mecque Said
2007 Pars et reviens tard Vite Femei
La vie dehors José Telefilm
UV Boris
Fiul băcănie Antoine Sforza
haotic Ana Said
L’Hebdo cinéma documentar
2008 Le Grand Journal de Canal + însuși
2009 Mensch Sam Hazak
Le Grand Journal de Canal + însuși
2010 Histoires de VIES Daniel “Conte de la frustrare”
2011 întindere Christophe

Note

  1. Înapoi la partea de sus↑ „Bebe interveni în filmul Chaotic Ana«de Julio Medem»
  2. Înapoi la început↑ Masters, Charles (10 februarie 2008). „Shooting Profilul de stele: Nicolas Cazale» . Hollywood Reporter . Arhivat din original la 25 august 2008 . Adus de 27 ianuarie 2009 .
  3. Înapoi la început↑ „Interviu cu Nicolas Cazalé de la Le Grand Voyage“ . Monștri și critici. 22 septembrie 2005. arhivate original la 16 noiembrie 2015 . Adus de 27 ianuarie 2009 .
  4. Înapoi la partea de sus↑ Nicolás Cazalé: „Deși Julio este calm are foc în cap”
  5. Înapoi la început↑ Levieux, Michèle (19 aprilie 2003). “Nicolas Cazalé:” Il faut savoir diriger sa furie ‘ ‘ . L’Humanite (în franceză) . Adus de 27 ianuarie 2009 .

Willy Cartier

Willy Cartier este un model francez și actor. Este cunoscut a fi imaginea colecțiilor de Givenchy .

Cariera

Willy Cartier (09/15/1991) este fiul pictorului Jack Servoz si dansator Léa Cartier. La început, el a început cariera ca un actor, ca un student al prestigioasei Cours Florent. El , de asemenea , sa dus la Academia Internațională de Danse , unde a studiat dansul (clasic, contemporan și jazz) și teatru, ceea ce ia permis să participe la muzicală Aida . 1 În plus față de filmele, au participat la filmul de scurt La Legende de Shalimar de Natalia Vodianova .

În cariera de model, ea a lucrat pentru branduri Chanel , Karl Lagerfeld , Jean-Paul Gautier , Givenchy , Diesel și Benetton . De asemenea, apare în videoclipuri muzicale pentru diverși artiști , cum ar fi Woodkid , Shy’m , Frank Ocean , Laurent Voulzy și Alain Souchon .

Filmografie

Filmes

  • 2008 : La Belle personne de Christophe Honoré
  • 2009 : Fouquet, Colbert, et l’Ecureuil Couleuvre lui Laurent Heynemann
  • 2010 : Ma première fois de Marie Castille
  • 2013 : Le grand départ de Nicolas Mercier

TV

  • 2010 : strictement platonique
  • 2011 : Famille d’accueil
  • 2011 : Le monde à ses pieds
  • 2012 : Scientifique Poliția RIS

Note

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://blogs.lexpress.fr/styles/tendance/tag/willy-cartier/