Category: Psychobilly

Dincolo de Grave


Dincolo de mormânt este primul LP al trupei psychobilly , Rezurex . Publicat în 2006 , sub eticheta Fiend Forței Records . Albumul conține șase titluri care anterior au fost publicate în EP , plus 5 piese noi după aceeași linie a benzii. 1 CD – ul conține video al piesei Devil Woman de la outter spațiu .

Tracklist

1. Black Rose

2. Ziua Morților

3. Diavolul femeie din Spațiu outter

4. Suicide

5. Nu te pune cu mine

6. New Life

7. Prizonier Of Love

8. În fiecare zi este ca de Halloween

9. Kill

10. Rezurect Me

11. Fata Zombie

Bibliografie

  1. Înapoi sus↑ Go Psycho!

Împătimiți de Dope Island


Împătimiți de Dope Island album garaj punk trupa crampelor 2003

Ancorat în stilul său retro, nu a dus de noi trupe de garaj, menținând stilul original, 1 Eduardo Rivadavia asigură un disc inconfundabil , care nu adăuga sau scădea la moștenirea lăsată de Cramps. fanii lor , probabil , nu se poate cere pentru mai mult. 2

Lista de subiecte

Toate piesele compuse de Lux Interior si Poison Ivy ; cu excepția celor specificate

una dintre fețe

  1. Big negru Vrăjitorie Rock “ – 03:28
  2. Papa Louie Sang Satana ” – 02:48
  3. Hang Up ” (Ron Gardner) – 02:44
  4. Fisurarea Rolando “ – 03:53
  5. Dr. Fucker MD (Deviant muzicale) ” – 03:17
  6. Dopefiend Boogie ” – 04:21
  7. Tabu(Bob Russell, Margarita Lecuona) – 03:48

Side două

  1. Elvis dracului Hristos! “ – 03:18
  2. Are bile “ – 02:59
  3. Oowee pentru copii(Jerry Reed) – 03:08
  4. Mojo Omul de pe Marte “ – 02:59
  5. Color Me negru ” – 04:02
  6. Bilet mod greșit “ – 04:25

Credite

  • Lux Interior – voce, muzicuță, maracas
  • Poison Ivy Rorschach – chitară, ecou-Theremin
  • Chopper Franklin – bas, chitară ritmică pe „Tabu“
  • Harry Drumdini – Acumulator

Comentariu

  • Numele discului se referă la un film din 1961 cu același nume mar.

Psycho Radio

Radio Psycho lansat în 2008 , sub eticheta Fiend Forța , este un LP al trupei californiene psychobilly Rezurex . Deși încă în linia de psychobilly, acest CD are un pic mai atinge punk.

Tracklist

1. Walk On The Edge

2. În seara asta

3. Radio Psycho

4. Fata Graveyard

5. Moartă Mondială

6. Orașul Zombie

7. sărut Albastru

8. Vampira Tonuri

9. Armaghedon

10. Lacrimi Cemetary

11. Untold

12. neliniștite

13. Nu este din cer

Monster Wear oficială

Formal Wear Monster este un EP lansat sub label independent Crazy Dragoste Records în 2004 , 1 din partea psychobilly australian Zombie Ghost Train .

PE are o listă de șapte piese, printre care este coperta a cântecului 20 Flight Rock și un capac de clasic Blue Moon of Kentucky cantaretul si compozitorul Bill Monroe .

Listă de cântece

1. Linia

2. Diavolul pentru copii

3. în umbră

4. Go-Go mumie

5. Mad mumie tati

6. 20 de zbor Rock

7. Blue Moon of Kentucky

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ Go Psycho!

Glad Pungi Rags & Body

Glad Rags & Body Saci este primul LP al trupei psychobilly Zombie Ghost Train . Editat sub eticheta de înregistrare Shrunkrn șefii în 2005.

Banda continuă pe aceeași linie în EP-ul sau, un amestec de rock n „roll-ul, rockabilly și psychobilly, cu toate acestea nota în mod clar o evoluție foarte favorabilă.

Din nou , trupa face un cover al piesei Fata U Vrei . În timp ce pista Beach Zombie iese în evidență ca un stil instrumental surf.

Listă de cântece

1. Pungi Glad Rags & Body

2. RIP

3. închis Times

4. Graveyard Regina

5. Negru, Alb & mort

6. Deadcat Rumble

7. Fata U Vrei

8. Singur

9. Timpul de noapte crawling

10. Plaja Zombie

11. Gone

12. Buried Next To The King

13. Esti My Baby

Confruntarea Cardul Moartea

Confruntarea Cardul Moartea este al doilea LP al Zombie Ghost Train lansat în 2007lansat pe etichetă Fiend forței . Conține 13 piesearată din nou stilul său psychobilly , cu indicii de n „roll rock clasic și progresul puneriiaplicare. Literele urmează aceeași tendință de albume anterioare.

Listă de cântece

1. pas în sicriul

2. Mystery Woman

3. În clopotnița Liliecilor

4. 13 Lacrimi

5. ceață mare

6. Monster Rock and Roll

7. Teddy Boy Boogie

8. Gestionarea Cardul Moartea

9. Râul

10. Marea Undead

11. lungă noapte întunecată

12. Probleme

13. Sfârșit mort Crew

Zombie Ghost Train

Zombie Ghost Train (ZGT prescurtată în mod uzual) este o bandă de psychobilly originar din Sydney , Australia . Trupa a fost formata de Stu Arkoff la chitară și voce principal, Azzy T pe baterie și căpitanul Reckless pe bas si backing vocal.

În 2004 au lansat EP numit Monster Wear oficială . In 2005 au lansat LP -ul Glad Rags & Body Pungi disc din care PAR unică , care este singurul single sale video de muzica a evoluat și în 2007 , editat ocupă Cardul Moartea .

Trupa a fost in turneu în Australia, Europa și Statele Unite ale Americii . Membrii trupei atunci când acestea apar pe scenă, ei fac machiaj de zombie și rândul său , cusaturi machiaj pe fata ei, hainele ei stilul psychobilly are o atingere prea zombie și fiecare membru folosește un stil de păr diferite QUIFF, ursuleți băiat tăiat sau Pompadour.

Armata Tiger

Tiger Army este o trupa americana de psychobilly si rock alternativ de la Berkeley , California , unde a fost fondat în 1995 de către Nick 13 , Ziua Joel și Adam Carson .

Discografie

an album record
1999 Armata Tiger Hellcat Records
2001 Tiger Armata II: Puterea de Moonlite Hellcat Records
2004 Tiger Armata III: Tigrii fantomă Rise Hellcat Records
2007 Muzica din regiunile de dincolo Hellcat Records
2016 Tiger Army V Înregistrări Rise

Membrii

În prezent ,

  • Nick 13 – cântăreț , chitară (1995-prezent)
  • Djordje Stijepović – bas (2015-prezent)

În trecut ,

  • Ziua Joel – bas (1995-1997)
  • Jeff Roffredo – bas (2004-2008)
  • Geoff Kresge – bas (1999-2004, 2008-2014)
  • Adam Carson – tobe (1995-2000)
  • Londra mai – tobe (2000-2002)
  • Fred Hell – tobe (2002-2004)
  • James Meza – tobe (2004-2014)

Gun Club

The Gun Club a fost o bandă de rocă formată în 1980 și separate în 1996 . În ciuda succesului său limitat Gun Club este considerat un grup foarte religios, datorită exprimării versurilor sale.

amestecul său variază de la punk , la blues , țară , rockabilly si post-punk clasic al anilor ’70.

Gun Club este , de asemenea , considerat unul dintre grupurile de cult cele mai apreciate din timpul său cu grupuri mari de punk ca The Damned , Sex Pistols , The Clash , Ramones , printre altele.

Ei au câștigat de succes cu single “Sex beat”, “Breaking Hands”, “The Great Divide”, “Pastorală, Hide & Seek (The Lost Song)”, “Cry to Me” și “Walkin„cu fiara”.

Membrii

Ex-membri

  • Jeffrey Lee Pierce – voce , chitară ( 1980 de – 1996 de )
  • Kid Congo Powers – chitară ( 1980 , anul 1983 – anul 1992 , 1995 de – 1996 de )
  • Don Snowden – Low ( 1980 )
  • Brad Dunning – Acumulator ( 1980 )
  • Terry Graham – baterie ( 1980 de – anul 1982 , anul 1983 – anul 1984 )
  • Rob Ritter – scăzut ( 1980 de – anul 1982 )
  • Anna Statman – (-?)
  • Ward Dotson – chitară ( 1980 de – anul 1982 )
  • Billy Persoane – (-?)
  • Annie Ungar – (-?)
  • Patricia Morrison – scăzut ( anul 1982 – anul 1984 )
  • Jim Duckworth – chitara ( 1983 )
  • Dee Pop – tobe ( 1983 )
  • Jimmy Joe Uliana – (-?)
  • Disperati desi – baterie ( 1984 , 1991 )
  • Romi Mori – joasă , chitară ( 1986 , 1994 )
  • Nick Sanderson – baterie ( anul 1986 – anul 1990 , anul 1993 – anul 1994 )
  • Simon Fish – baterie ( 1992 , 1994 )
  • Rainer Lingk – chitară ( 1993 )
  • Robert Marche – chitară ( 1993 – ( 1994 )
  • Efe – low ( 1994 )
  • Mike Martt – chitara ( 1995 )
  • Randy Bradbury – Acumulator ( 1995 )
  • Brock Avery – Low ( 1995 )
  • Elisabeth Montague – low ( 1995 )

Discografie

albume de studio

  • 1981 : „ foc de iubire
  • 1982 : ” Miami
  • 1984 : ” Las Vegas Story
  • 1987 : ” Mama Juno
  • 1990 : ” Hide and Seek pastorală
  • 1991 : ” Divinitatea
  • 1993 : ” norocos Jim

PE

  • 1983 : ” Party Death

Compilaciones

  • 1980 : ” Keats Rides un Harley
  • 1983 : „ Nașterea, Moartea, Duhul
  • 1984 : ” Sex bate ’81
  • 1985 : „ Dragostea Suprem
  • 1985 : ” Danse Kalinda Boom – Live in Cutia Pandorei
  • 1985 : „ Două fețe ale Bestiei
  • 1987 : ” Partidul Moarte ” (remastering)
  • 1992 : ” este mai întinsă decât live
  • 1992 : ” Ahmed Wild Visul aka live în Europa
  • 1992 : „ în exil
  • 1996 : „ avertizare timpurie
  • 2007 : ” Dă Blood Done Signed My Name
  • 2008 : ” The Life & Times Jeffrey Lee Pierce & Gun Club

Simplu

  • „Bate sex“
  • „Foc de iubire“
  • „Mâini de ultimă oră“
  • “The Great Divide”
  • “Pastoral, Hide & Seek (The Lost Song)”
  • “Cry to Me”
  • „Walkin„cu fiara“

Nekromantix

Nekromantix este o trupa psychobilly din Danemarca .

Istoria Nekromantix a început în 1989; trupa a fost fondata de Kim Nekroman, care parasise Regală Daneză Marinei, după ce a petrecut 8 ani din viața sa ca un operator de radio de pe un submarin . După două spectacole locale mici daneze, trupa a cantat la un festival din Hamburg, Germania , la doar șase luni după sesiune primul test. Performanța sa le -a castigat contractul cu Tombstone Records pentru a înregistra ceea ce ar fi primul său album de studio, Hellbound, lansat în 1989. Kim Nekroman este singurul membru care a rămas în grupul pe parcursul a 20 de ani de existență, așa cum au formare suferit mai multe modificări. De asemenea , cântă la chitară în trupa The HorrorPops de Patricia Day, acum soția sa, care joacă dublu bas. Trupa HorrorPops format in 1996. Ambele formatii sunt in prezent lucreaza cu casa de discuri Hellcat Records, o parte din chitara si liderul Rânced , Tim Armstrong.

Discografie

Se compune din nouă albume de studio, plus 3 single si un album live.

  • Hellbound (1989)
  • Blestemul Coffin (1991)
  • Readusă la viață (1994)
  • Demonii sunt cel mai bun prieten fete (1996)
  • Întoarcerea morților iubitor (2002)
  • Fetele moarte Do not Cry (2004)
  • A adus înapoi din nou (remastering – 2005)
  • Viața este un Grave & I Dig! (2007)
  • Ce se întâmplă în iad sejururi în iad (2011)
  • O simfonie de Wolf Tonuri și cu stafii Note (2016)

live:

  • „Undead n’live (2000)

simplu:

  • Jack striperul (Single – 1994)
  • Demonii sunt fete cel mai bun prieten (Single – 1996)
  • Cadavre (Single – 2004)